afad'dan sms'ler gelmeye başladı
Printable View
afad'dan sms'ler gelmeye başladı
bu kadar tantana yapıldığına göre kesin eften püften birşeyler yaşanacak
Hava serinledi
Geceye doğru 4 5 derece daha serinlicek
Sistem girişi gece saatlerinde
Kuzey boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yağış gosteriyor modeller ancak en son 10 temmuz da bu şekilde gösterip Avrupa yakası sel götürmüştü ..
Tahmin edilmesi zor bir sistem
Kendi on gorum dolu olursa da küçük capli olur
Yinede bu işlerin tahmin olduğunu unutmadan isteyen kişisel önlemini alabilir
Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece daha şiddetlisi olacak bilgisi dönüyor nette?
bugün yalan oldu Pazartesi'yi bekliyoruz. Kesin o zaman da Afad'dan uyarı gelmez :D
Önümüzdeki salı-çarş-perş yağma ihtimali nedir? Açık gözüküyor ama.
Çatıda iş yaptırmam gerek, yağarsa hoş olmaz :)
İnanalım mı bu sefer :).
AKOM’dan İstanbul için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı
Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yapılan açıklamada, İstanbul'un gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurun etkisi altına gireceği belirtildi.
AKOM’dan İstanbul için kuvvetli sağanak yağmur uyarısı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKOM'un mevcut meteorolojik uydu ve radar verileri doğrultusunda yaptığı değerlendirmelere göre Pazartesi'nin ilk saatlerinde kuvvetli yağışların İstanbul'a ulaşması bekleniyor.
İl genelinde bu gece saatlerinden itibaren (03.00) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması tahmin ediliyor. Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren 06.00 etkisini arttırması, akşam saatlerine kadar 18.00 yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde etkili olması bekleniyor. (İHA)
iyi yağdı. bazı yerlere afet yağdı. Sabah işim vardı araba da yok giydim terlikleri bir taraftan giriyor bir taraftan çıkıyor. ıslandı etti derdiyle uğraşmaktan iyidir dedim :)
Geçen 2 sefer AFAD SMS attı, tek damla yağmadı.
Bu sefer etrafı sel götürdü, yağmur bitince AFAD'ın mesajı geldi.
bu hafta çanakkale izmir nasıl olur :)
Perşembe günü akşam saatleri için yağmur tahmini olan var mıdır ? ya da gün içindeki yağmur durumları
BALİKESİR
Çanakkale
BURSA
Tarafı yarın araçları korumaya alsın
İri taneli dolu riski çok yuksek
İstanbul içinde dolu riski var tedbir alınmasında yarar var
Yalova
İzmit
Körfez
Sakarya
Trakya bölgesi tekirdag vs
Bunların hepsi riskli kısacası tüm Marmara
Sistem yarın öğlen başlar perşembe öğlene kadar risk devam eder
Cuma gününe kadar aralıklı yağışlar sürer
İstanbul dolu riski Küçükyalı için var mıdır? varsa ne zamandır?
Çanakkale Ezine ile Çan şuan felaket yağış alıyormuş.
akşam 6-7 den sonra dolu yağma riski oluyor mu ? Genel olarak soruyorum.
Bursa gemlik fırtına yağmur fena
pendik sahil kesiminde tatlı bir yağışcık oldu bitti. sadece şimşek var gök gürültüsü az.
Kardeşim selam bugun istanbuldan izmire sıfır araç alıp gelicem. Yolda bir olumsuzluk olur mu dolu gibi falan
bu ay klimadan dolayı elektrik faturasını 500TL bekliyorum
arkadaşlar 14-18 eylülde antalya'ya gidiyorum tatile hava nasıl olur ? istanbuldan araç ile gidicem giderken gelirken yağmur dolu vs olabilir mi?
16-26 eylül arasında yıllık izinde olacağım.
Çeşme - Kuşadası - Didim - Marmaris - Fethiye - Antalya tarafları hava nasıl olur ?
Deniz suyu kac derece olur.?
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum :)
bu haftasonu sıcaklıklar anormal yüksek olacak
aynen
pazar bölgesel bulut ve yağmur
ama asıl pazar gece-pazartesi 24-25'lere ve aşağısına düşecek sıcaklık
Desenize benim şort mevsimi bitiyor. Kot pantolonları çıkarmak lazım. :(
pazar öğlene kadar şort harici bişey giyen yanar marmara çırası gibi
Şubat ortası-sonu gibi 15 günlük süreçte Sarıkamışta kar ve hava durumu nasıl olur? Bilgi verebilecek birileri var mı? :)
Kar yağışlarını bekliyoruz :) Bu sene uzun tatiller yapamayacak gibi olsakta Uludağ günü birlik bizi bekler.
An itibari ile Rize Ovit yaylasında lapa lapa kar yağıyor
Kocaeli için kışlık lastiklere ne zaman geçmek lazım tavsiyesi olan var mı? 10 derecenin altına düşünce geçeyim diyorum ama havalar çok dengesiz seyrediyor tam tarihi kestiremedim.
Ankara için kış lastiği almaya değer bir kış olur mu sizce?