Tuna en azından sen yapma kış lastiği hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde takmak lazım.Ankara nın dondurucu havasını düşündüğünde sürekli kullanılan araçta takmamak bana göre büyük ihmarkarlık olur.
Printable View
Aslında öyle havalarda eşim ile tek araca düşüyoruz. Ben mümkün mertebe çıkarmıyorum garajdan. Sorum ikinci araç için geçerli aslında :)
@XoR önümüzdeki hafta nasıl olur Bodrum:)
-İlk soğuk atak 29 Ekim - Trakya & Marmara
-İlk ciddi karla karışık ve kar atıştırmaları - 9 Kasım - 15 Kasım arası Trakya & Marmara & Batı Karadeniz
-Kış lastiğine geçiş süreleri ;
Trakya ; 5 Kasım
İstanbul ve çevresi ; 10 Ocak
İç Anadolu Bölgesi ; 25 Aralık
Karadeniz ; 1 Kasım
Doğu Anadolu Bölgesi ; 10 Ocak
cts pazar istanbul - eskişehir - istanbul için tahmininiz nedir arkadaşlar?
Doğu anadolu eminmiyiz kardeşim kars ığdır ağrı üçgeni ekim sonu kasım gibi kar görmeyecekmi
Havayı koklayan adama ihtiyacımız var :)
Pazar günü Çeşme’de durum nedir? Sabah 8-12 arası.
Yarış var ve baya stres olduk.. katılacağız ama neye gireceğimizi bilmek istiyoruz :)
bugün hava yaz kadar sıcaktı ya terledim kask içinde
yarın 16 aralık ve izmirde hava 21 derece gösteriyor hava durumu, biz kışa giremiyecekmiyiz havayı koklayan adam?
bir kaç kişide bu kışın çok sert geçeceğini söyledi 19xx den beri en soğuk yil olacakmış fln denilmiş. var mı ki böyle bir durum?
cuma cumartesi yurt geneli ısınıyor sanırım
ulan aralık sonunda 18 nedir bilader
sanırım bu yıl 2012-2013 kışı gibi olacak o zamanda termometreler 20 dereceleri gösteriyordu ocak sonu şubat başında
Pazartesiden itibaren kış başlıyor galiba...
Kış gelmesin lütfen. Yok mu şöyle güneşli havalar. Yağmursuz temiz günler. :)
Bugün istanbulda yarım kollu ile gezdim hava kararana kadar yarında böyle galiba :D
İstanbul'u bilmem Bursa için yağmur yetmez, kar olmalı
https://i.hizliresim.com/dp2ls1t.jpg
Bugünde hava güzeldi, yarında iyi gösteriyor. Pazar yağış :(
kar gelmeyecek galiba memlekete
iç kesimlere kar bu hafta başlayacak deniyor. Istanbul soğuk idi bugün ama çok da rahatsız etmedi.
ankara bugün buz gibi, ev-iş arası 4-5 kar küreme aracını da hazırda beklerken gördüm.
bazı uygulamalar kesin kar yağacak diyor, bazıları da kapalı bulutlu
Her şey beklediğim gibi gidiyor.Yavaştan start vereceğiz.Yarın öğlen İç kesimler ilk kar taneleriyle havada da olsa tanışacak.taa aylar öncesinden dediğim gibi Ocak 10 gibi İStanbul'da kar tatillerine başlayacağız.Benim için zor bir sene oldu ama eskisi gibi tekrardan aktif olarak burda geleneği devam ettireceğim.Sağlıcakla.
haftaya kar olabilir diyolar ?
23-30 ocak arası istanbul hava alanı civarı kar vs olur mu ?
valla yağmura razıyım
Abiler son durum nedir? Ankara’da içliksiz gezmenin hayal olması gereken bir günde tişörtle dolaşanı bile gördüm. 15 günlük hava durumunda dahi soğuk vs görünmüyor ne olacak hâlimiz?
Samsun - Trabzon gün içinde eşofman, terlik, yarım kollu modundayım 2 gündür an itibariyle 18derece gösteriyor araba Trabzon merkez :D
tarih 20 ocak 2014
https://i.hizliresim.com/pwwq1ie.jpg
bugün cuma namazında namazdan sonra yağmur duası yaptırdı hoca :D.
gerçekten kuraklık var arabayı bile yıkamadım su ziyan olmasın diye, tişörtle gezecez istanbulda.
Fırtına çıktı Pendik te inşallah devamı yağmur kar gelir
Bahçelievler yağmur çiseliyor şuan
Uludağ yoğun yağış altında şükür :)