Yağdı mı?
Yağdı.
Kızla beraber kardan adam yaptık mı?
sabah ve akşam olmak üzere 2 defa.
Arabaların üstündeki karlar güzeldi.
Yerler tuttu mu?
Tutmadı.
En güçlü yağış bugünkü ise bir efsane değildi ama eğlendirdi.
#küçükyalırulez
Yağdı mı?
Yağdı.
Kızla beraber kardan adam yaptık mı?
sabah ve akşam olmak üzere 2 defa.
Arabaların üstündeki karlar güzeldi.
Yerler tuttu mu?
Tutmadı.
En güçlü yağış bugünkü ise bir efsane değildi ama eğlendirdi.
#küçükyalırulez
Ya adı üzerinde, "tahmin"... Diyorum ya, en kral hava durumu sitesi bile alın telefonlardan takip edin, en isabetli tahmin maks 2 gün öncesinde gelebiliyor.
Kar bekliyorduk yağmadı, aha tutturamadın, e ne adam Allah mı yaKemal Sunal'ın öyle bi filmi vardı bilirsiniz, romatizması var, yağmuru biliyor falan
![]()
İşyerinde "değişik" bi eleman vardı, MGM'ye küfür kıyamet mail atıyordu gerizekalı. Hem de işyeri mailinden, hakaretler falan. Siz salaksınız malsınız, yaptığınız tahmine sokayım falan şeklinde direktİyi onu mahkemeye vermediler, MGM bi gün cevap verdi, "yaptıklarımız bilimsel TAHMİNlerdir, tüm dünyada ölçüm için ne yöntemler kullanılıyorsa biz de aynısını kullanıyoruz, hava sistemlerinin son anda yaptıkları değişimler, şunlar bunlar, oturduğunuz bölgedeki hava düzenleri, şehirleşme, rüzgar hızları, basınç değişimleri, şu, bu gibi bir sürü faktör vardır, bulunduğunuz yere göre değişir" anlamında güzel bi cevap vermişlerdi.
Yaaaa sie amg yaaa diye sildi maili![]()
Gün boyu bizim burada da yollar hiç tutmadı, Suadiye tarafına gittik, bembeyaz sokaklar vardı, Kozyatağı tarafında biraz yukarılara yanyol tarafına çıktık, yine beyaz sokaklar vardı. Ha 10cm değildi belki ama tutmuştu. 10 metre yükseklik ile fark etmiş resmen. Eh, kapının önünde kar görmeyip aha bilemedin demek haksızlık.
İstanbul böyle. Ya ben 2000'lerin başında araba sahibi oldum, üniversiteye arabayla gidip geldim, ilk gün yağan karın ardından Caddebostan'da günlük güneşlik havayı ve yerleri kupkuru görünce bizimkiler beni salıyordu arabayla. Zincirlikuyu'ya geliyordum, yollar ıslak, kenarlarda kar birikintileri, Sarıyer'e geliyordum kar yağışı, Bahçeköy yoluna giriyordum, bildiğin Finlandiya etabı... Hadi çıkın işin içinden![]()
İstanbul eski İstanbul degil ki. Gecen bir arkadas yazmis 14. Kattayim burda kar var asagilari bilmiyorum diye. Tam boyle olmasada benzer bir cumleydi. Bu yaganada sukur. Kar bize gelmiyorsa biz kara gideriz kardesim tek derdimiz bu olsun
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Kararına saygı duyuyorum ve müzik konusunda da her zaman elimden geldiği kadarıyla destek olmaya devam edeceğim. Gerçi benim sadece youtube hesabım var ve kanalında yayınladıklarını da elimden geldiğince yayacağım
Hava tahmini, adı üstünde bu bir tahmin. Sen verileri yorumluyorsun ve paylaşıyorsun. Her yorumu da takma kafaya, yeri gelir ailen bile şaşırtacak şekilde konuşabilir.
Müzik konusunda yolun açık olsun![]()
Emir dostum bende yorum yapıyorum sürekli yok yağmaz yok öyle yok böyle ama seninle hiç alakası yok kendi kendime yağmayan kar a sitem ediyorumhani üstüne alındıysan belki diye yaziyim dedim
![]()
Valla senelerdir kar zamanları @GSİCLUB'ın tahminleri sağolsun bu konuyu takip ediyordum o yüzden bırakmanız üzdü açıkçası ama seçim sizin tabi saygı duymak lazım..
Bu arada tahminden pek farklı olmadı gibi zaten, kıyı kesimlere 10 cm falan yağacak deniyordu heralde yanlış mı hatırlıyorum. Yüksek kesimlere 20-25 cm kadar heralde yağacak denmişti, ben büyük çamlıcadayım burda baya kar var 30 cm kadar vardır heralde belki daha fazladır bilemiyorum yolda tutmuş durumda gerçi belediye araçları açıyor yolu araylaSabaha karşı yağan iyi tuttu şimdide yağıyor hala ama çok etkilemiyor.
O olmaz öle, pire için yorgan da yakılmaz.
Sana havayı koklayan adam derken bilgine, ilmine ve fikrine güvendiğimiz içindi. Şimdide bu böyle.
Her zaman herbokologlar çıkacak karşımıza hayatta ve senin gibi adamların buna aldırış etmemesi lazım.
Kısaca bir kemal sunal-şener şen repliğiyle kovirmisen ağam soruna cevap kovmiiiremmm
Güvendiğimiz dağlara kar yağdırma lütfen.
Sevgiler,
Buğra
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Valla Emir umarım beklentiyi yüksek tuttuk vs dememize kırılmadın.
Gerçekten beklentiyi yüksek tuttuk yalan yok.
Ama sen tahminlerini yaptın ve saat saat tuttu.
Bir zaman planı yaparken buraya bakmadan yapmazdık. Biz seni seviyoruz.
Yapma be Emir..Gerçekten hava durumunda yıllardır birtek senin tahminlerine güvenip izliyordum.Hatta kız arkadaşıma sürekli “dur hayatım bizim havayı koklayan adama bakalım ne diyor?” diyip,seni tüm ailemde meşhur etmiştimKararın üzdü,inan bu artık tahmin yapmıcağın,hava durumunu öğrenemicemiz için değil.İllaki sağdan soldan yine öğrenicez hava durumunu,ama sen bizden,aileden birisin.Ve hava durumunu aileden birinden öğrenmenin gururu inan çok başkaydı
Gelecek hayatında başarılar diliyorum,tahmin yapmasanda bol bol forumda kalman dileği ile..
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Geçen arkadaşlara senin tahminleri anlatırken eski mesajlarında bir buçuk ay önceki verdiğin 15-20 şubat sistemini ss alıp atmıştım. Bir buçuk aydan tahmin yaptı adam daha ne olsun zaten![]()
Emircim kararına her zaman saygılıyız ama ben kesinlikle bırakmanı istemem şahsım adına.
O hiçbir insana faydası olmayan ama her boku eleştiren kitle maalesef heryerde var. Yoğunluğuna ve farklı ilgi alanlarına kaymana yoruyorum ben bu işi yoksa birkaç dallama için böyle bir karar alacağına inanmıyorum.
Bugüne kadar verdiğin desteğe forumumuz adına ben teşekkür ederim. Havayı koklayan adamı ben yazmıştım ve kaldırmayı düşünmüyorum
Sen yine de bi düşün birçok insan bilgilerinden faydalanıyor burada.
Konu Dragger tarafından (14-02-2021 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Benim ailem, arkadaşlarım bile seni tanıyor.
Kar - dolu olasılığı olduğunda "sor bakalım şu havayı koklayan arkadaşına ne olacak" diyorlar.
Bence bu kadar sevenini, kardeşini, abini kırma.
Hobilerine elbet zaman ayır ama daha az da olsa boşlama burayı.
Bu arada az önce Halkalıdan İstanbul Havalimanına gittim geldim, durum bu. Otoban komple bembeyaz ve göz gözü görmüyordu. Videoda karın şiddetini görebilirsiniz.
İndir IMG 6033 mov
Herkes biseyler atip tutuyor da istanbulun her noktasi farkli bir iklim , sabah kayisdagindaydim arabayi zor cikardim minibus yoluna geldim cimler beyazlasmisti ordan cengelkoy natoyoluna eve geldim siteye zor girdim. Suan bizim burda 30 cm civari net kar var ama sahile insek 10 cm civaridir. Beklentisi yuksek olanlar omerli tarafina gitsinler oralarda bayagi bir kar vardir.
Emir umarim zaman zaman yine havayi bizim icin yorumlarsin , ben butun sehayetlerimi senin yazdiklarina gore planliyodum yalan yok. Kararina saygim sonsuz ama diger abilerinin dedigi gibi burayida cok boslama sen Havayi Koklayan Adamsin![]()
Ya bunlar coğrafya da okumamış herhalde, denize kıyısı olan kesim her zaman az kar alır bu ülkede. Neredeyse bunu bile adama mal edecekler.
Bak yukarıda video attım anasının şeyi gibi yağıyor otoban, havalimanı göz gözü görmüyor. Halkalı da sabahtan beri deli gibi yağdı, yüksek kesimlerde birçok yer de böyle.
Beğenmeyen okumasın kardeşim, girmesin bu konuya. Adamı da hiçbir kar amaç gütmeden canı gönülden yaptığı bişeyden soğutmasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)