Sıçtık, dışarı çıkılmaz. Evde klimanın altında yamulana kadar takılırım. Ya da uzun bir bambu kamışı ile havuzda oturayım. Bugün zaten sıcaktan mı nedir, ofiste yerlere serildim. Benim bünye mevsim normali dedikleri sıcağı zaten sevmiyor, hafta sonu sıcaklığını hiç almayayım
41 yaşında kendimi 61 gibi hissediyorum![]()
güneş resmen tecavüz ediyor,ama acayip keyif alıyorum![]()
Şakası bir yana,gün içerisinde şapkasız çıkmayın mümkün mertebe.Gerçekten aşırı bir sıcak var.Ben ağustos çocuğu olduğum için seviyorum ama,bu kadarıda sağlık için fazla.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
10 gün önce Antalya' daydım, hayatım boyunca bu kadar sıcak ve yakıcı güneşe hiç denk gelmedim. Kimle konuşsam bu sene gibi sıcak asla görmediklerini söylüyor. Havuzda çocuğun peşine gezerken koruyucu krem sürmeme rağmen pert oldum.
bu sabah hanımı bırakmaya çıktım klimayı açtım her zamanki gibi. bir anda fan gitti. Kompresör devreye giriyor ama fan üflemiyor. Fan motoru sizlere ömür. 36-38 derece sıcaklıkta sanayii de tamir edebileceğim yer aramak çok kötüydü gerçekten.
Klima yokken napıyormuşuz yav
Cumartesi günü 7 Ağustos için boğaz ve Anadolu yakasına iri taneli dolu riski mevcut
Guncellendikce bilgilendircem
Son dakkaya kadar çok şey degisebiliyor
Livestrong
bu arada yarın daha sıcak olacağını ben bilmiyordum bugünden 3 derece daha sıcak olacak diye google söyleyince hasikiome oldum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)