Üsküdar fıstıkağacı 22:00-23:00 arası çok iyi kar aldı, rakımımıza göreÜsküdara sahile inen ana yol kapanıp direkt buz tutmuş. Hem aşağı iniş hem yukarı çıkış felç oldu, küreme arac gelene kadar.
Bu da yaz lastik g63 ün yokuş aşağı kayarken ki hali
![]()
Üsküdar fıstıkağacı 22:00-23:00 arası çok iyi kar aldı, rakımımıza göreÜsküdara sahile inen ana yol kapanıp direkt buz tutmuş. Hem aşağı iniş hem yukarı çıkış felç oldu, küreme arac gelene kadar.
Bu da yaz lastik g63 ün yokuş aşağı kayarken ki hali
![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Bağdat caddesi sahil yolu falan çok güzeldi ama 90 bg lik arabaya çekiş kontrolü koyan ve bunu kapatmaya müsade etmeyen bütün Renault mühendislerine bol bol küfür ettim![]()
Sancaktepe Çekmeköy Sultanbeyli hattı herhalde 25 30cme yakın
okullar kapalı fayda sağlamış
sabah erenköyden 1.köprüden yenibosnaya geldim
frene bile basmadım diyebilirim
yollar açıktı
ama şimdi haber geldi , şirketten çıkışlar 14:00
demek ki geliyor asıl beklenen şey
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
Hadımköy sağlam yağdı. Çektim kenara bugün burada yatış
ekşi sozluk - kutsal bilgi kaynağı
Bahçeşehir ve civarları dize kadar kar altında kaldı benim için çok eğlenceli oldu ama insanlar yollarda kaldı hep elimden geldiğince yardımcı oldum ama ortalık fena tuzlama yetişemez oldu
Datça-Betçe yoluna yağdı ya daha bir şey demem.
Bahçeşehir ve civarı bitik durumda kış lastiği vs hç bir işe yaramıyor. Zincirsiz hareket etme şansınız yok
Gebze de tık yok
Heralde çok uzun bir süre artık İstanbul'lular kar falan beklemezEmir herkese sabredin inanılmaz doyacaksınız demişti.Gerçekten doyuldu ama.Bir kaç sene götürür bence
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Karın bugün sağlam yapacağı kaç gündür belli olmasına rağmen kar yağmasına yarım saat kala çalışanlara idari izin veriliyor sonra insanlar yolda perişan oluyor, onun haricinde yıllar sonra güzel kar yağdı
Son yıllarda gördüğüm en iyi kar yağışı oldu.
İstanbul için saat 13:00'a kadar özel araç ile trafiğe çıkma yasağı gelmiş.
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)