User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..

arkadaşlar şuanda ***** polo kullanıyorum özel nedenlerden GTİ sınıfı bi otomabil alamadım..kullandığım araca her nekadar kendi çapımda mod lasamda genede gitmiyorr gitmiyor...8V yatırım yapılmacanı çok geç anladım.malesef..

neyse arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtacım olan bölüm bu kafamda 4 araç var..

1.E30 M3
    2.toyota celica (91-94 arası)
    3.honda prulide
    4.subaru impreza 2.0GT

4 arabanında baş belası olduğunu biliyorum...s,z olsanız buraçalrdan hangisini alırdınız nerden alırdınız?dieer lerini neden almazdınız?

yada güneş sen bumları boş ver al bi 206rc takıl kafana göremi RC de hiçte gönlüm yok ama galiba ona doğru gidiyorum
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

dzinaj
    Misafir
    3.honda prulide
    4.subaru impreza 2.0GT

her zaman japon otolarının motorları modifikasyona elverişli olduğu tafatarıyımdır,prulide düşünürsen ki o aracın manulei yok bunu altını çizerek belirtmek isterim 2.2vtec ile güzelde performance hissedersin,ama bunun yanında subaruyuda es geçmemek lazım ortalama ikisinin fiyatı sanırım hemen hemen aynı,bu yüzde diğer iki model için yorum yapmayı ve fikir vermeyi düşünmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her ne kadar hondacı olsam da bence m3 yada subi bak cunku yazından anladıım kadarıyla modlayıp yurumek istiyosun ve bu ikisi her turlu moda acık durumda prelude otomatik şanzuman olduu için pek fazla verim alabileceğini sanmıorum....

dzinaj
    Misafir
    aslında otomatik şanzıman deyip geçmeyin,seriilik açısından manualden saniyenin bilmem kaç biri kadar +sı var diye biliyorum bazı öğrendiğim kaynaklardan ama her nekadar doru yalan bilemiyeceğim,gelen bu konuyla bilgisi olupta yazıcak olan var ise ne mutlu bize daha detaylı ve doru şekilde.M3e yüklemekten bahsediyorsun ama diğer araçlardan daha pahalıya geliceği ve daha azda olsa verim alıcağını düşünüyorum,çünki bmwnin yüklemesinde gidipte çakma parçalar konulursa sadece koymuş olursun onunda neticede moda uygun olan marka parçaları var AC ve hartge gibi.

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dzinaj Nickli Üyeden Alıntı
    aslında otomatik şanzıman deyip geçmeyin,seriilik açısından manualden saniyenin bilmem kaç biri kadar +sı var diye biliyorum bazı öğrendiğim kaynaklardan ama her nekadar doru yalan bilemiyeceğim,gelen bu konuyla bilgisi olupta yazıcak olan var ise ne mutlu bize daha detaylı ve doru şekilde.M3e yüklemekten bahsediyorsun ama diğer araçlardan daha pahalıya geliceği ve daha azda olsa verim alıcağını düşünüyorum,çünki bmwnin yüklemesinde gidipte çakma parçalar konulursa sadece koymuş olursun onunda neticede moda uygun olan marka parçaları var AC ve hartge gibi.
    arkadaşım sonuna kadar sana katılıyor hartge hamann AC bu markalar benim aklımda ama daha öncede 316ci alma durumum olmuş sipariş ettiğim bütün parçalar elimde kaldı o yüzden şuanlık bekliyorum..zaten olo yu sattığım zaman polo nun parasanı komple mod kullanıcam
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

CanAwaR
    Misafir
    temiz bulursan e30 al derim ama çok zor 1tane alıp toplican orasını burasını...otomatik araba bizim wites degiştirmemizden hızlı olamaz bizden hızlı olanlar BMW nin SMG ferro'nun F1 şanzumanı gibi f1 teknolojisinden geliştirilen şanzımanlar... e30 zewklidir ama orjinal bazı parçaları zor bulunabiliyor. RC de gzl makina gaz kelebegi elektronik olmasa çok zewkli olurdu bence ama emin ol seni utandırmıyo özellikle otabanda 330ci yerken

Manimillion
    Misafir
    E30 M3 almak pek mantiklica degil, kotu araba demiyorum ama eskidi artik araba, yeni model cikmis olan bir cok GTi araba E30 M3 den daha hizli olacaktir.

dzinaj
    Misafir
    Alıntı Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
    E30 M3 almak pek mantiklica degil, kotu araba demiyorum ama eskidi artik araba, yeni model cikmis olan bir cok GTi araba E30 M3 den daha hizli olacaktir.

+1

bu arada 316 diorsunda ben pek onunda taraftarı değilim abi diceksinki onu yüklesen ne olcak yükelemesen motor bir yerden sonra kaldıramaz diye düşünüyorum,çünki senin yapıcağın yok difransiyel yok motor yükelmesi ile ağırlaşacak zaten birde gitmez onlar,kaldıki eski bir 316dan bahsediyoruz yani onun birde motorunun sağlamlığı var ,tamam bmwnin motorunun üzerine metal parayı koyup ardından marşa bastıktan sonra para yerinden oynamıyorda nereye kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prulide değil prelude.

impreza bence hem japon hem efsane

e30 çok eskidir bence de artık çok uğraşman gerekir. celice zaten 3-5 tane var o kadar az bilinen bi arabayı alıp riske girmezdim ben olsam. prelude ün de hiç bi çekiciliği yok bence.

E-Kuri
    Misafir
    e30 hakkında arkadaşlara katılıyorum ayrıca temiz e30 m3 ben bilmiyorum piyasaada... celica nın tüm parçalarını ithal etmende yardımcı olurum ancak fazla giden bir araç değil şöyle söyliyim 2.0 motoru kalkışta golf4 1.6 yla eşdeğer yürüyo ikiside modsuzken ayrıca bu araca modda yapamassın fazla bence en kötü seçim bu olurdu kullandım aracı ordan biliyorum... honda prelude ün otomatik şanzımanı kullandığımda hiçte hızlı gelmedi ayrıca yavaş olsun düz vites olsun zevki var prelude ün tek artısı arka tekerleklerinde direksiyonla hafif dönmesi ve yol tutuşunun baya başarılı olması ama hiç bir gider bekleme araçtan öle yürüyen bi alet değil mod la ne kdr verim alırsın bilmiyorum... gelelim favorime impreza... temizini alırsın polonun parasını bu alete gömersin çufur çufur gezersin tek eksisi 98 model yılı biraz eski kaldı yani temizlik problemi olabilir çünkü impreza zorlanmıştır allah ın emri ve sorun çıkarma olasılığı bence çok yüksek ama paran olucağı için üstesinden gelirsin hayırlı olsun şimdiden...

dzinaj
    Misafir
    bizim burd var birtanes sti GS plakalı balköpüğü renginde zaman zaman bayan kullanıyor allah için hakkaten çok temiz ve op orjinal bir araç hakkaten onu alan yaşadı,tabi bunun için önce satmaları lazım bellikide pek satmaya kararlı değiller.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balköpüğü olan araçın 4 . rengi olarak biliyorum ben ayrıca bu sıralamayı yaptın ama otomobil e ne kadar bütçe ayırdın o da önemli? ama hem gazlıycam hem modlıycam hemde ailece kullanıcam diyosan İmpreza en mantıklısı yol tutuş performans SES yeteri gelir sana ya da e 30 m3 alacağına 96 97 e 36 m3 al 321 hp yeterli gelir o zaman sana hemde bişi yapmana gerek 3,5 ap yay ve ya coil over 19 BBS çamurlukları biras daha açarsın hella çift mercek çift angel fark takımı arkada ki m3 yazısını söküp oraya 3 16 yapiştirdin mi ful makara yaparsın trafikte...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

scream3057
    Misafir
    206rc ye dooru gidiyosunda clio rs düşünmedin sanırım hiç...phase 1 ya da phase 2 ler performans açısından kendi sınıfında liderliğe oynuyo...hem iyi yürürsün hem de f1 teknolojisi güvenini hissedersin...2 nci olarak da impreza gt derim...derim de temizini nerden bulursun onu bilemem...kolay gelsin...

dzinaj
    Misafir
    [QUOTE=Ramcho®]balköpüğü olan araçın 4 . rengi olarak biliyorum ben QUOTE]

bizim arabada 3defa boyandı ama kısım kısım bu çok kötü bir durum da olduğunu göstermez her boyanan araba,allaha şükürler olsun maşallah hiç kazası yok inşallahta olmaz...Neticede bildiğin bir özel durum söz konusumu var o araç için daha detaylı bilgilendirirsen iyi olur,şimdiden teşşekürler.

fastest
    Misafir
    impreza we m3 arasında karar weremedim sen ikisinide al

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)