User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: NNT Bor Power Orjinali ve Sahtesi Resimli

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı viper22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Bor Power ın orjinalini tüm edindiğim araçlarda kullandım. Bunların içinde alfa 75, 2.2 vtec prelude, 5.2 grand cherokee de vardı, subaru impreza wrx de. Kötülüğünü hiç yaşamadım, yüksek devirlerde rahatça gaz bastım, koruyuculuğuna inanıyorum çünkü yağdan kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Motor yağ değişiminde de çıkan kirli yağ da normal olması gerektiği gibiydi. Tek kullanım amacım motor aşınmasını geciktirsin diyedir.
    Böyle bir katkı kullanıyorsanız araçların satılık ilanlarına bunu yazmanız gerekir diye düşünüyorum. Her yağ bakımında Bor Power eklenmiştir diye. Orjinalini bulup kullandığınızı belirtebilirsiniz tabi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

viper22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir katkı kullanıyorsanız araçların satılık ilanlarına bunu yazmanız gerekir diye düşünüyorum. Her yağ bakımında Bor Power eklenmiştir diye. Orjinalini bulup kullandığınızı belirtebilirsiniz tabi.
    Mantıklı, eğer ilan açıklamasında kullanılan yağ veya yağ katkısı alıcının seçiminde bir rol oynayacaksa yazılabilir. Ben Motul kullanıyorum araçlarımda, bilindiği üzere diğer yağlardan pahalı ve daha iyi olduğu için mi yoksa başka sebebi mi var kişiden kişiye bu yargı değişir ama işte herkes doğrucu davut değil, satarken yağ kartına motul yazıp dew de kullanmış olabilir, dürüst usta dürüst satıcı bunlar herkesin aradığı değerler. Piyasadaki en kaliteli yağ markalarını herkes üç aşağı beş yukarı herkes bilir ama en kötüleri hangileri o konuda bir araştırmam yok.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı viper22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantıklı, eğer ilan açıklamasında kullanılan yağ veya yağ katkısı alıcının seçiminde bir rol oynayacaksa yazılabilir. Ben Motul kullanıyorum araçlarımda, bilindiği üzere diğer yağlardan pahalı ve daha iyi olduğu için mi yoksa başka sebebi mi var kişiden kişiye bu yargı değişir ama işte herkes doğrucu davut değil, satarken yağ kartına motul yazıp dew de kullanmış olabilir, dürüst usta dürüst satıcı bunlar herkesin aradığı değerler. Piyasadaki en kaliteli yağ markalarını herkes üç aşağı beş yukarı herkes bilir ama en kötüleri hangileri o konuda bir araştırmam yok.
    Hayır hocam yanlış anladınız. Ben BOR yada herhangi bir katkı kullanılmış aracı almak istemem. Kesinlikle hemde. Motoru modifiyeli yada kaza geçmişi olan bir araç alabilirim ama BOR katkısı olan bir aracı kesinlikle istemem. Bunun bilgisi de benden saklanmışsa bunu olay çıkartırım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

viper22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben orjinal bor power veya orjinal motul kullananların 2. el araçlarını kullanmayanlara satın alma aşamasında tercih ederim. Bunu tabi bilme olasiligim eş dost harici sıfır. Eğer 300k üzeri araç alma düşüncesinde olanlar varsa katkısız o motoru idame etmeleri ve devir çevirterek gaz basmaları risk teşkil edebilir. O yüzden Restore öneririm yüksek km li araçlar için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler