Eşi dostu ailesi ile tehdit edip yurtdışından getirdiler diye biliyorum. Şu an napıyor borçları nasıl ödüyor fikrim yok.
Printable View
baya yakın bir kaynaktan öğrendim sorun olmaması adına söyleyemem ama pek durum göründüğü gibi değil , konuşulan rakamlarda abartı biraz gibi, borç batağından dolayı bi kayıplara karışma söz konusu, vurgun yapıp kaçma meselesi değil gibi. çıkar yakında kokusu.
rams da öyleydi..para büyük olunca direk vurgun diye yapıştırılıyor ama daha çok borçtan kaçma..
araçlarıda eş dost üstüne yapıp zamanla satıp taksit taksit öderler..
insallah her sey duzelir, satanlara da alanlara da cok gecmis olsun, para icin kendinize ve cevrenize zarar vermeyin.
Ruling hesabını baylacivert banlandıktan sonra ilk açıldığından beri takip ediyordum. Hesabı bu ifşa muhabbetleriyle parlatan Bursalı Fatih diye bir arkadaştı. Çokta iyi bir insan bu muhabbet çıktığında çok şaşırdım çünkü Fenerbahçe tribün sayfalarında , fenomenleri arasında tanınan sevilen bir kişiydi... Meğer hesabı satmış bir süre önce.. Anlamadığım konu ise bu iki hesabı aynı kişi yönetiyorsa gerizekalı neden ruling hesabından süreyyaolcayto yu ifşaladı?
ahh almak iyi bişey degil,tabi benim ki sadece bi düşünce kimseyi yargılamak sorgulamak degil ,ama görünen köyde kılavuz istemez
@Low-Rider
Boşverin aldırmayın beyler olur böle ARABACİ CAMİYASINDA
https://www.youtube.com/watch?v=NjyB...rt_radio=1&t=1
Bircoğu iş insanı cok sayıda kişi o galeriye akın etti! Luks otomobil vurgunu... - Son Dakika Haberler
Bu sekilde bir haber var.
Şinasi'nin eline su dökecek bir kişi daha çıkmadı be şurada.
E60'tan vurdu o piyasayı.
Bizim milletimizde kolay yoldan, emek vermeden, çaba sarf etmeden para kazanma düşüncesi oldukça daha çok böyle haberler görürüz.
bak detayları burada.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...yeye_bak_.html
dansözlü video ne zaman
rams efsanesi yanında bu solda sıfır kalır.
ramsla ilgili şeyi duymuştum bilmiyorum sizde duydunuzmu ;
dükkanın önüne merso a serisi ile biri geliyo , kanka diyo araba burda 2 dakka dursun manava gidicem.
rams o adamın arabasını satıo 2 dakkada :D
bu doğru ise bunun üstüne olay tanımam :D
Nasil oluyor bu is 6 sayfa okudum anlamadım. Kim kimin arabasini nasil satıyor parayi nasıl vuruyor. Noter satışı olmadan evrak olmadan ruhsat olmadan ne satiliyor? Ulan hic kafam basmıyor bu üç kağıtlara. 100 liralik mal alirken 50 kez kontrol ediyorum milyonluk arabalari nasil alip satıyorlar ruhsat sahibi olmadan vekâlet olmadan?
Beyler konunun aslını biliyoruz ama bu hamur çok su götürür 100kişi var şikayetçi min 250bin TL katılım bedelli yapın hesabı
yok yani en ufak 250bin veren duyduk gerisi 4 5 10 milyon diye gidiyor :) azdan az çoktan çok gitmiş bir nevi kara para aklama merkezi