Zam deyince rahmetli Levent Kırca gelir hep aklıma
Zam deyince rahmetli Levent Kırca gelir hep aklıma
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
İşkur da kaydı gozukmeyip pttden maaş alabilen var mıdır? Bir kısım kişilere 8inde maaş yatmış. Biraz sakinlesin 15inde filan ptt kuyruguna gireyim diyorum.
Bu sabah kendi koydurduğu yasağa uymayan Prof.Dr.Neil Ferguson gibi uyandım
Düşün şimdi bilim kurulu üyesinin hatta kurucusunun, sürü bağışıklığı modelini kaldırmak için elinden geleni yapıyorsun, sonuçta profesörsün bir saygınlığın da var ve tepkileri de arkana alıyorsun, destek çığ olunca hükümetde çaresiz seni dinliyor ve korkmuş millete yol haritası çiziyorsun, virüs tehlikeli 500bin cenaze çıkar diyorsun ama ne hikmetse prof kimligini değerlerini insanlara aktardığın felsefeni hiçe sayıp, hatta ve hatta afedersiniz ama karga b.kunu yemeden kendi yasağını delip yaptıklarına bak, habere bir göz gezdirin, sizinde aklınıza bisiler gelmiyor mu yoksa hükümetlere ekonomik gücü ve medyayı elinde bulunduranlara bu kadar sadakatle güvenmeye devam mı etmeliyiz ? Böyle bı durumda böyle riske giren bu seviyede biri olunca insan sormalı, çapkın profu birisi satın mı almıştı bu algı da kritik rolü üstlenmesi için? Yoksa bedel ödendi görev başarıyla tamamlandı ve prof hayatına kaldığın yerden devam mı etmeye karar verdi?Yoksa istenen elde edildi mi? Bla bla bla... :Hihih:
Koyduğu Kurala Uymayan Bilim Kurulu Uyesi İstifa Etti
'insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.'
E-devletten pandemi yardımına başvuranlar takibini nereden yapıyor? E-devlete girince bulamadım takip yerini
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu sekmesinden.
muayeneler 3 ay ertelendi gibi bir karar açıklanmıştı geçen ay. bu nasıl yorumlanıyor?
a) muayenesi biten araç için 3 aylık gecikme faizi uygulanmayacak ve trafikte gezmemeli?
b) muayenesi biten araç trafikte olabilir çünkü muayene geçerliliğini uzattık (polis çevirmesinde, burada olacağına muayene istasyonuna gitmeliydin vs. denmiyor mu?)
Eşim geçen hafta pandemi yardımına başvurdu.Onaylanmış.Ben girincede ailenizden biri başvuru yaptığı için alamazsınız yazıyor.
İstanbuldaki abilerime bir sorum olacak.
Cuma sabah Samsun'dan yola çıkıp, akşama doğru İstanbul'a varmış olacağım ve Istanbul'daki evimde dolap vs. boş. Yoldan gelip insan içine de girmek istemiyorum 4 günlük karantina öncesi ki, polis çevirmeleri vs. muhtemelen İstanbula varmam biraz zaman alacak, markete yetişemeyebilirim bile. Karantina zamanı getir veya Migros sanal market çalışıyor mu ? Yoksa Samsun'dan tedarikli mi geleyim.
Superb
Berberler hasta çıkıyor 100-150 kisiye bulastiriyor. Avmlere 1.5 milyon kişi giriyor. Normalleşme nasıl gidiyor?
Böyle bir zamanda AVM'ye neden gidilir onu da anlamış değilim. Virüs kapmak için en ideal ortam.
P.S: Kayınpeder dün koşuyolu nautilius'a gitmiş birde açık mağazaları teftiş etmiş. Şu süreçte hiç polise denk gelmedi, hiç ceza yazmadılar ya en sonunda ben ihbar edeceğim. Sana ne avm'den sana ne mağazalardan, sanki normal zamanda gidip mağaza mağaza geziyordun birde alışveriş yapıyordun. İyiki aynı evde değiliz, hergün kavga ederdik.
Pazar günü de evinde oturdu. Hanıma diyorum senin babanın kablolar çapraz bağlanmış diye ama anlatamıyorum.
Ya sorma, hanım ve çocuk okullar tatil edildiğinden beri dışarı çıkmadılar. Ben mecburen haftada 1 alışveriş için çıkıyorum. Kayınpeder hergün dışarıda. Hergün bir bahanesi var. Birgün maaşı, birgün sodayı, birgün peyniri bahane etti ve ne yaptı etti hergün çıktı. Bir çıkmadığı gün yaşlılara izin verilen gün oldu. Gezdiği yerlerin hepsinde karakol var. Görünmez mi oluyor nedir. Yer değiştirsek ben yaşlı olsam ve söz dinlemeyip çıksam daha 100. metrede polise enselenirdim. Ağır işitiyor, acaba arkasından sesleniyorlar, havaya ateş ediyorlar yine durmuyor yoluna devam ediyor diye mi ilişmiyorlar![]()
![]()
Birde demiyor mu ben genç gösteriyorum, ne tarafımla güleceğimi şaşırıyorum. 2 km öteden kaç gösterdiğin belli oluyor ne genci ya![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)