Ahaahahaha, devamke.
yönetemiyorsunuz işte yönetemiyorsunuz
![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Salı günü Kayınvalideye gittiydik bu cumartesi de hanımın kuzenine gideceğiz. daha avm gezmesi yapmadık neyseki. bu arada tüm dükkanlarda klima yerine normal havalandırma çalıştırmak zorunlu deniyor bakalım havalar ısınınca ne kadar değişecek o söylenenler göreceğiz.
bence sokağa çıkma yasağının alınması çok matıklıydı ama kaldırılması da çok mantıklı bir karar
maskeleri devletin dağıtması da çok yerinde bir karardı, maskelerin parayla satılması da gerçekten iyi bir karardı
avmlerin açılması da yerinde bir karar parkların kapatılması da gayet mantıklı doğru bir karar
bunların hepsi gerçekten zamanında ve akıllıca alınmış kararlar bunlardan herhangi birine karşı çıkan bence vatan hayinidir, ülkemizi karıştırmak, istiyordur dış güçlerin maşasıdır. Gerçek vatan evladı bu kaarların hepsine uyup milletini düşünür
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
2 saat erken yattık ülkenin ayarıyla oynadınız dedi reis
Sabrımızın ayarıyla oynuyorlar Sabri abi
[QUOTE=halili;8661867]2 saat erken yattık ülkenin ayarıyla oynadınız dedi reis
video çıkmamış
https://www.youtube.com/results?sear...rlar+Sabri+abi
ekonomi tamam eyvallah da olayı basitleştirin az hafta sonu awmler kapalı açık alanlar yönlenin mangal vs yakmak yasak de yani bu kadar zor değil bunca ay bekledin az da böyle dene
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Şaka gibi ya... Virüsün beynini yakarak inme inmesini sağlamak için yapıyorlar galiba. Bu şekilde kurtulacağız allahın izniynennn...
arkaşlar cıkın hayr hayır iceri girin olmadı bıdaha cıkın yok yok gırın haftasonu cıkmayın hafta ıcı cıkın yada haftasonumu cıksak en ıyısı hep beraber cıkalım)))))
Ne güzel memleket valla kısla gibi. Kogusa gir diyo giriyoruz, ictimaya cık diyo cıkıyoruz. Yakında cök kalk falan demezse iyi.
Gün içinde de aniden sokağa çıkma yasağı ilan edip milletin sağa sola kaçışmasını izleyerek bunu daha eğlenceli hale getirebilirler aslında![]()
![]()
Twitterda gördüm çok iyi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Taksiciler, taşımacılar, otobüsçüler falan filan artık nasıl bi lobi nasıl bi baskı yaptıysa...
E şimdi bu arada bilet alanlar, iptal ettirenler falan ne yapıyor merak ediyorum. İptal ettirebildiyse ana avrat düz gidiyorlardır. İptal edemedilerse yine hadi bi nebze de, programını değiştirenler oldu, ameliyatı, tedavisi bilmemnesi olanlar var.
Yahu hiç mi düşünemiyorsunuz ya, bu kadar mı saldım çayıra iş yapılır. Kararı alırken hiç mi danışmıyorsunuz arkadaş... Yok tabi, herkes kafasına göre iş yaptığı için. Fizibilite yok, görüş almak yok, sormak istişare etmek yok. Ben yaptım oldu. Aha çok güzel oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)