İkisinde de belirtiler oldu mu peki?
Printable View
Böyle bir ülke olamaz ya cidden yok yani gerçekten muz cumhuriyeti...
Annem kronik bağırsak rahatsızlığından dolayı emara gitmişti geçtiğimiz haftalarda hastaneye. Son günlerde biraz halsizliği vardı, kan testi yaptırdık bi değer fazla çıkmış ama doktor sallamamış. Sonrasında sürüntü testi de yaptırdık, ablamın doktor bir arkadaşı da tomografisine baktı.
Sürüntü testi negatif çıktı, tomografiye bakıldığında ciğerlere kadar inmiş kesin covid dedi doktor tanıdığımız.
Devlet test negatif olduğu için karantinaya almadı, ilaç göndermedi. Aynı ilacı yine doktor bi tanıdık özel hastaneden yazdırıp temin etti kullanmaya başladık. Aynı zamanda kan sulandırıcı da başlatıldı. Resmen kendi tedavimizi kendimiz uyguluyoruz bunların Allah belasını versin.
geçmiş olsun
Sağolun vallahi öyle oldu.
Testlere zaten güvenmiyordum, iyice netleştim artık.
evet bugün gittim.Ciğer seslerim berbat,tomo çekildi,ciğerler tertemiz.Doktorun sölediği,akciğerlerin bağışıklık kazanması uzun sürüyor,özellikle senin yüzeysel bölümlerin o bağışıklığı kazanamamış oldu.1 hafta daha antibiyotik kullanıcam.Ayrıca yanında öksürük şurubu verdi.21 gün hastalığım sürdü,34 günde corona biteli oluyor,55 gündür bu bokla uğraşıyorum daha da sürecek gibi..
Amcam Corona olmuş, Mersin şehir hastanesinde yoğun bakimdaymis, oğlu doktor, durum pek iyi değil demiş babama... Moralim çok bozuk...
Geçmiş olsun, umarım iyileşir tez zamanda.
birde beşiktaşa gelim buluşak falan diyon pis covidli :)
yürü , gelme semte :)
şaka bir yana şu dayının linki bırakayım , babamın doktoru.
dayı efso , gidin görünün derim.
yanlız her görünmede ortalama 1 teklik oluyorsunuz.
ama bu dayı babamı iyi etti.
https://www.balathastanesi.com.tr/ti...ik-hastaliklar
Almanya'dan bir yoğun Bakım uzmanı ile görştüm geçtiğimiz hafta.
Testlerin %30-40 ının pozitif geldiğini, pozitiflerin de %10-15 inin hasta olduğunu söyledi.
Bugün için TR de sayılara bakarsak;
7300 hasta 162000 test.
Yüzdeleri uygularsak;
60-70bin arası pozitif.
170 bin test olması gerekiyor.
Numbers dont lie.
babamın çok yakın arkadaşını kaybettik dün akşam 7 de.. geçen hafta nefes alamama sorunuyla hastaneye gidiyorlar eşiyle ve hastane yerimiz yok oksijen tüpü verelim evinize gidin diyince eşi kıyameti kopartıyor acilde ve zorla yatırıyorlar. yoğun bakıma alınıyor 1 haftadır orda yatarken şaka gibi tekrar aynı teklif sunuluyor hastanız iyi burda durmasına gerek yok gelin alın gibi saçma bir durum ve kabul edilmiyor tekrar bu teklif. iyi dedikleri insanın bugün cenazesi var şaka gibi.. iki oğlu ve onlarında eşleri pozitif malesef ama evde durumları daha iyi.