bizim taraksiz Boris basin toplantisi yaptı, hani su %70 hızlı yayılan varyant vardi ya, onun öldürme oranı %30 daha fazlaymış amk.
güney africada keşfedilen yeni varyant da asidan daha az etkileniyormuş. 2021 de cok tatlı olacak gibi.
Printable View
bizim taraksiz Boris basin toplantisi yaptı, hani su %70 hızlı yayılan varyant vardi ya, onun öldürme oranı %30 daha fazlaymış amk.
güney africada keşfedilen yeni varyant da asidan daha az etkileniyormuş. 2021 de cok tatlı olacak gibi.
Valide hanım hemşire, aşı oldu tam 1 hafta önce. İlk gün şiddetli baş ağrısı yaşadı. Aynı şekilde birkaç arkadaşı da baş ağrısı yaşamış. Ağır yan etki yaşayan 1 arkadaşları olmuş, solunum sıkıntısı yaşamış ama aşıdan mı yoksa aşıdan önce virüs kapmış mıydı detaylı bilgi sahibi değilim.
Bu arada valide geçen aşı görevine gitti. Aşılar bir yerden diğer yerlere taşınırken buz aküsü vs. kullanılmamış oda sıcaklığında ordan oraya sürüklenmiş. Sadece aşı odalarında soğukta bekletilmiş yani geldiklerinde olması gereken sıcaklıkta değillermiş. Doktorun birinin dikkatini çekmiş ve bu yapılanların etkisinin %60-70 etkisinin olmayacağını belirtmiş.
Başınız sağolsun.
Tamamen organizasyon eksiliğinden kaynaklı bu sıcaklık meselesi. Oysa ne zaman geleceği falan biliniyordu. Aşıyı taşıyanlara bunların aküsü buzları nerde diye sorulunca aşıları koyduğumuz kabı zor bulduk abla cevabı gelince yapacak da diyecek de bi şey kalmıyor. Doktorun verdiği oran ne derece doğrudur bilemiyorum tabi ki ama sadece bize denk gelen parti bu şekildedir diye umuyorum
Fransa'da da bildiğim kadarıyla Biontech'ten gelen aşıların bir kısmı sıcaklıktan dolayı ziyan oldu
Şu aşıya sihirli değnek muamelesi yapılıyor gibi sanki, hepimizin bildiği gibi, amaç aşı ile vücutta antikor geliştirmek. Peki geliştirince her şey bitiyor mu? Çok kısa, çok net okuyunderim
Pandemi değil, Plandemi olduğuna inananlardanım
valla bu varyantlar ekim ayında ortaya cikmis, ekimden beri ingiltereden, güney afrikadan ve brezilyadan hiç gelen giden olmadıysa Trde yoktur. umarım da yoktur cunku hakikaten boktan burda durum, 10 gündür Gunde 1000 kisiden fazla olum oluyor, hastaneler ilk dalganın peak noktasında 20.000 kisi varken su anda 40.000i gecmis durumda. her gun de 2000 civarı hastaneye yatan var, ekim basında neredeyse sıfıra inen vakalar günlük 68.000e kadar cikti, 1 haftadır da günlük 40-50 bin arası gidiyor.
@imprezaWRC
Doğru hatırlıyormuşum. Kaynak;
https://twitter.com/drfahrettinkoca/...52710836596737
Ekim ayında oluştuysa bize gelmemiş olması imkansız. Zira, Almanya'da da mutasyonlu olan görülmüş. Dün akşam Alman kanalında yanlış görmediysem okulları paskalyaya kadar kapatmışlar. Paskalya 4 Nisan'da başlıyor.
İngiltere'ye uçuşlar kapanana kadar kimbilir kaç kişi gitti geldi. Belki adam oradan Almanya, Fransa...vs'ye geçti oradan TR'ye geldi. Almanya'dan da halen Ülke'ye girip-çıkan çok kişi var.
Hatırlatırım, bizde vaka yok yok dediler ne yaptık rahatladık. Sonra 1 vaka var dediler sonra ipin ucu bir anda kaçtı. Rakamlar katlana katlana geldi.
Neyse zaten hayrla, bizde genel bir salıvermişlik, umursamamazlık başladı. Zaten haftasonu haricinde ben hiçbir yerde polis, zabıta, jandarma görmüyorum. Daha geçen gün lezzetini beğendiğimiz bir yerden lahmacun alayım dedim. Aslında adamlar alkolde veren bir kebapçı. Girdim kapıdan siparişi verdim tam dışarıda bekleyeceğim bir baktım ocakbaşında 3 kişi demleniyor. Kim bunlar patronlar mı dedim. Yok değil dediler. 2 doz aşı olanlardan mı dedim mala bağladılar. Patron geldi, onlar müşteri değil dedi. Eş-dost dedi :D :D İyi düzeldi yani. Gelmeden önce aşı mı oldular , aşı olmadılarsa test mi oldular dedim öyle boş boş baktı. Denetleyen yok mu sizi dedim, şu ara gelen giden yok dedi. Harika ya.
Dün de oğlanı FB parkına götürelim dedik. Biraz yürüdük sonra bindik otomobile doğru otopark ödemesini yapmaya gittik. Gişedeki adam maskesiz takılıyor, ona da aşı mı oldunuz dedim bir bozuldu. Çay içiyorum kimseye de anlatamıyorum diye cevap verdi. Çayı varilden içiyorsanız tabi, neyse afiyet olsun dedim çıktık :D :D
Yalan tabi, çay içiyorsan maske çenende dursun veya ödeme yapan geldiğinde ki uzaktan görmemen bile imkansız bir zahmet tak maskeni çok zor değil. Sonra ne halt edersen et bana ne amk.
Buradan şu çıkıyor, hes kodu hayatımızda olmaya devam edecek. Bunun yerine uluslararası geçerliği olan aşı kartı verilmesi ve istendiğinde gösterilmesi daha doğru.
Tabi devletler bu fırsatı tepmeyecek, insanların her anınını takip etme fırsatını ellerinden bırakmak istemeyeceklerdir. Bu yaklaşım virüsten daha tehlikeli.
Her konuda olduğu gibi “ne olacak yaaa” cılar ve “umursamazlar” yüzünden maalesef bunlarada alışmak zorunda kalacağız.
PCR yalanına Almanya'da dava açıldı.
Ülkenin en iyi avukatı Dr. Reiner Füllmich, tüm sorumluları sahte PCR testi için toplu dava davasından sorumlu tutmak istiyor
Davanın odak noktası, çok sayıda tıp uzmanına göre teşhis amaçları için tamamen uygun olmayan PCR testidir.
Top-Anwalt will mit Sammelklage wegen Fake-PCR-Test alle Verantwortlichen zur Rechenschaft ziehen (Video) | PRAVDA TV – Lebe die Rebellion
Edit geri gelsin.
https://i.hizliresim.com/Qo7IYh.jpg