Kuzenimin mekanı var oradan takip ediyorum. Yüksek risk olunca 1 hafta daha açık devam edip sonraki hafta devam ediyorsa kapatilacakmis. Yani tabloya tam uyulmuyor. Bence onu da uzatirlar.
Kuzenimin mekanı var oradan takip ediyorum. Yüksek risk olunca 1 hafta daha açık devam edip sonraki hafta devam ediyorsa kapatilacakmis. Yani tabloya tam uyulmuyor. Bence onu da uzatirlar.
2 hafta da 1 güncellenecekmişmişmiş...
O değilde bu idealist velilerin 2 temmuz'a kadar ne yapacaklarını merak ediyorum. O sıcakta okula gidilir mi diyecekler, paşalar gibi göndermeye devam mı edecekler, yoksa internet paketi alıp yazlık yerden mayo, havlu, terlik 3'lüsü ile mi bağlanacaklar. Ben cevap vereyim, idealistlikte bir yere kadar değil mi, cevap C şıkkı. Yazlığı olan oraya gidecek, yazlığı olmayan ev neyin kiralayacak, aşırı geniş ve mabadı büyük olanlar da otellerden otellere gezip duracaklar. Öğretmenim bugün rixos'un plajından bağlanıyorum, haftaya da başka oteldeyiz.
Çin'in havalimanında yaptığı gibi burada da otellerde girişte ve çıkışta anal test yapsınlar bak bakalım aynı yaz otellerden otellere gezebiliyorlar mı ?![]()
Hatta bu testi yaygınlaştırsınlar bak gör ben oramı elletmem diye diye vakalar epey azalır.![]()
![]()
Restaurant önünde sıraya girenlere içeride anal test var desinler bak nasıl dağılıp gidiyorlar.
Konu imprezaWRC tarafından (09-03-2021 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Ahahahah son mesajlar süpermiş![]()
Bu arada evet, anal testi isteyen çok olabilir. Doktor arkadaş nöbette "kıçım ağrıyor" diye gelen dayılar var diyordu. Asansörde öpüşen dayılar gibi. Ee neymiş derdi diyorum, parmaklanmak diyor.
Peki sen ne yapıyorsun dedim, çift eldiven yapıp iki parmakla birden delercesine giriyorum, al sana ağrı al sana ağrı diye... Yahu hoşlarına gidiyordur dedim, doktor bey çok memnun kaldık ağrı geçti o gün, şimdi yine geldik diye gelirler dedim. Yok diyo anlıyor o hıyarlar daha gelmiyor dedi ahahahah ulan dedim muhabbete bak ya...
Ben anal testin yaygınlaşması taraftarıyım. Çok ciddiyim. Bu sayede gevşek gevşek gezenlerde belki altına bez, ağzına da maske takar. Oğlanın sınıfta her haltı hem de abartarak anlatan bir velet var. Babası, yurt dışına gidip geliyor. Babası toplamda 25 kere test olmuş. Ben mesela canı gönülden bir kere de yolunun Çin'e düşmesini ve çocuğun test hakkında sınıfta konuşmasını istiyorum![]()
Öğretmenim, babam geçenlerde Çin'e gitti, girişte test yaptılar ama çubuğu burnuna değil g..tüne sokmuşlar. Olm ne anlatıyorsun, sus, sus. Öğretmenim, bakın valla babamın g.tüne sokmuşlar , ulaaan sus be çocuk sus![]()
![]()
![]()
güya hes kodu olmadan mekana girmek yasak bugün börekçiye girip börek ve öay içip çıktım hes kodu filan sormadılar
Marmaris Yücelen Hastanesi sadece oğlanın HES kodunu istedi, bize sormadı.
Marmaris Mcdonal's benden de hatundan da oğlandan da HES kodu istedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)