Maalesef biri K.doğumcu, diğeri patolog iki meslektaşımızın Hacettepe Yoğun Bakımda covid nedeniyle vefat ettiği haber hekim gurubumuzda paylaşıldı.
Her ikisi de aşı karşıtı ve aşısız imişler.
Bu da kanıtı..
https://www.ntv.com.tr/turkiye/asi-o...902Bw8QyJwqziA
Asi karsiti olanlar, su habere baksin allah askina ya. Toplum bagisikligi icin asi sart, hangi asiyi olursaniz olun ama asi olun!
Sinovac, etkisiz denilen asi ile alinan sonuc bu.
Sinovac vaccine restores a Brazilian city to near normal
Ben memleketime donemiyorum mesela, sirf bu asisiz insanlar yuzunden.
Bu bakış açısı yanlış, çünkü aşı tamamiyle işe yaramıyor değil ki, sadece delta varyantına karşı etkinliği daha düşük bu kadar. 2 doz Sinovac aşılıyım, covid sürecinde sadece koku gitti. O da 3. gün geri geldi. Ne eklem ağrısı, ne öksürüp, ne ateş şikayetim oldu. Bugün 14. günüm sürecim de bitti, yarın teste ve tomografiye gideceğim.
Instagram: mutusgarage
Aşı olmak istemeyen olmasın
Ne yapmak istiyorsa öyle yapabilir zorla güzellik olmaz
Sadece olmaya niyetli kişilerin kafasını karışmasına sebep vermesinler benim için yeterli..
Livestrong
Evet Sinovac sıfır gibi bir durum hakim oldu. Hatta bu ara seslendiriliyor "efendim Biontech'i AB ülkeleri de kabul ediyor, Sinovac hiç bir yerde kabul edilmiyor" diye.
Yok böyle bir şey, bu da yine aşı karşıtlarının veya fısıltı gazetesinin saçmalıkları. AB ülkeleri arasında Sinovac kabul edenler var. Daha önce de yazmıştım, Doğu Avrupa'nın büyük bölümünde de Biontech sıkıntısı çekildiği sıralarda bütün millete Sinovac yapmışlar.
Ülkeler şu anda yalnızca tam olarak ne yapacaklarını bilemediklerinden, aşı konusunda siyasi çıkarlarını da düşünerek kararlar almaya çalışıyorlar. Yani atıyorum tüm milletini Sinovac yapmış olan bir ülke bile Sinovac olanı almayabiliyor şu anda.
Kardeşim ve eşi Sinovac olmuş halde korona oldular, 2 günde nezle gibi atlattılar.
Eniştenin antikorları hastalık öncesinde havalarda uçuyordu. Doktor "sen bu antikor ile koronaya kafa atarsın" demişti hatta
Sinovac'ın derdi, uzun süre sonunda (6 ay olarak kabul ediliyor) etkinliğini yitiriyor deniliyor. Yine de sıfır olmuyor yani.
Vücudunuzun ve bağışıklık sisteminizin de tepkisi önemli.
Büyük resmi gördük, sprey değil gargara yapacağızzzzzz !!!!!
ABD'de bir hayvan ilacının satışı 19 kat artmış, sosyal medyada orada buradaki mal ordusu bu ilacın koronayı durdurduğunu söylemiş. Bu ilacı alıp zehirlenip ölenler olmuş.
Bazı insanlar ciddi mal ya![]()
FDA açıklama yapmak zorunda hissetmiş kendisini, "siz inek değilsiniz, at değilsiniz, bu ilacı almayın-kullanmayın, koronayı engellemez" diye.
Bugun 2.doz asi siram geldi -begenilmeyen Sinovac- heyecandan uyuyamadim yemin ediyorum ki.
TR'de ne guzel imkan var, herkes, istedigi asiyi olabiliyor istedigi zaman, bu imkani red edip, asi karsiltigi cehaleti ile yasamak gercekten zor olsa gerek.
Coca-Cola'nin icindekini bilmeden, yillardir icen adam, FDA onayli asiya bile, bilmedigim siviyi vucuduma sokmam diyor. Cahiliyet, baska bir sey degil.
Bugün, teşhisin 14 günün sonrasında, pcr sonrasın akciğer tomografisi ve kontrollerim yapıldı. Akciğerlerde hiç lekelenme bulunmadı. PCR testim de negatif çıktı.
2 doz sinovac aşımı mayısta tamamlamıştım. Covid sürecimi sadece koku kaybını 3 günlüğüne yaşayarak, 1 kere dahi öksürmeden, ateşim hiç 37 derece üzerine çıkmadan ve bir ilaç dahi kullanmadan akciğerlerime inmeden atlattım. Bu arada aynı evde kaldığım ablamda 2 doz sinovaclı ortak alanlarda maske kullanarak süreci geçirdik kendisi covid de olmadı.
Bir an önce küresel olarak bu illetten kurtulmamız dileğiyle, herkese sağlıklı günler.
Instagram: mutusgarage
Aşı karşıtlığı olarak anlaşılmasın, ( 2 doz aşı biontech 1 kerede covid geçirmiş biri olarak söylüyorum) şu dediğiniz sadece koku kaybı gitti olayı kafamı takılıyor. ben aşısızken covid geçirdim sadece koku kaybım olmuşdu başka hiç bir sıkıntım yoktu. geçireli nerdeyse 1 sene olacak koku tam anlamıyla gelmedi çoğu kokuyu alamıyorum (çok keskin koku alırdım k9 yanımda b.k yemiş ). Eğer aşı olunmasada mı bu şekilde geçirirdiniz merak konusu kendimden örnek vererek düşündüm.
Bu arada eşim romatoit artrit hastası ( ilhitaplı romatizma ) aşı olmaya bir türlü ikna edemiyorum. Karşıtlık değil ama atakları olacak diye cok korkuyor çünkü uzun zamanda ağrısı olmuyor. Var mı çevremizde romatizma hastası olup aşı olan?
AP Type-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)