Guardian: İngiltere'de halkın yüzde 80'ine koronavirüs bulaşması bekleniyor, salgın 2021 bahar aylarına kadar sürebilir ve 7.9 milyon kişi hastaneye yatırılabilir.
koray abinin postu silin savcılık inceleme başlatmış gereksiz baş ağrısına gerek yok
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Annem mesaj atıyor, akşamki haftalık buluşmamızı sosyalleşmeyi azalttığımız için iptal ediyoruz çocuklar diye...
Bugün temizliğe bizim kadıncağız gelmiş, her tarafı kırklıyoruz diyor. Yav dedim, bizi eve almıyorsun, görüşmüyoruz önlem olsun diye, hangi eve kime girip çıkmış belli olmayan kadını eve almışsın? Evet diyo dolmuşa eldivenle binmiş, kolonyası yanında yazık falan diyor. Ya arkadaş dedim, sen hala kolonya eldiven diyorsun, eve niye alıyorsun eve dedim, hangi ulaşım aracına biniyor belli değil, hangi eve giriyor belli değil, her yerde bulunuyor kadın? Hee doğru diyor... Bize de gelecekti galiba yarın, gelmesin istemiyorum dedim hanıma. Ama ne kadar sallayacaklar du bakalım...
Yahu cidden bu millet adam olmaz. İtalya'dan beter olmazsak iyidir.
acaba eve solunum cihazı mı alsak
İstanbul çok güzel ya
Bomboş miss miss
Her gün böyle olsa keşke diyor insan![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bunca zamandır kimsenin cenazesini gören var mı ? Ya da iyileşme sonrası herhangi bir hastanın röportajını ?
Benim düşüncem ölüm varsada zanture den dosya kapatılır.
Panik olmamasi açısından.
Ve aile yakınları ya susturulur yada zantureden kaybettik denerek kandirilir.
Gerçek verileri ilerde gorucez diye düşünüyorum
Sehit sayısı bile hala netlesmedi 59 da kaldı. Tabur yok oldu taburun komutan bile bulunamadı
O yuzdeb panik ortamı yaratmadan gittiği yere kadar gidecek
Vakalari sosyal medyadan patlak verdiği için millet artık yemedi o yüzden 1 diyip başladılar işte
2 hafta sonra bakalim kac diyecekler
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu Teve2 miydi neydi, orada yurtdışı program yapan adamı almışlar Kartal Eğitim Araştırma'da, test yapmışlar, sonucu söylemiyolarmış. Haliyle Koronayız kesin muhabbeti var.
Doktor arkadaş da uzundur diyordu, vaka sayısı açıklanmıyor, ama eldeki "doubling" verilerine bakmak lazım, buna göre önlem almak lazım diyordu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)