Ohal sokaga cıkma yasagı olacak haberlerını fetoculer batılılar ve cehapelıler cıkarıyomus ıtıbar etmeyın. 2gun sonra cb ohal ılan ederse ne dıcek bakalım
Birde işsiz kalanlar, evini nasıl geçindirecek. Elektrik su vb. Nasıl ödeyecek ? Borçları, kredileri ne olacak ona el atsalar. Sosyal devlet o da yersen... Evlerde oturun ama iç hat uçuş kdvsini yüzde 1 e düşürdük. Ha evlerde oturun diye de 500 bine kadar ev kredisini yüzde 90 a peşinatı da yüzde 10 a indirdik.hadi iyisiniz. Corona tedbir paketine bak. Maşallah.
Vatandas ne demıstı. Ulkede hard kapıtalızm var lesci csn alıcı. Ozel sektor calısanının amacı patronuna daha fazla para kazandırıp onu zengın ederken evıne ekmek goturup karnını doyurmasıdır. Hızmet edemıyosan degerın yoktur.bız dua edelım kolonya dagıtalım gavurun ası ılac bulmasını bekleyelım. Devletın baska ısı yok zor durumdakı vatandasına yardım etcek. Okadar yatı katı olan adamın vergısını sılmek varken sade vatandasınamı acıcak. Su ulkede calısan ınsanın hıc bır degerı yok. Sosyalızmı tatmadan anlasılmaz
dün açıklanan paket zaten fiilli ertelemeleri içeriyor, şu ortamda 3 ay vergi kdv stopaj ödemezsin kimse sana dokunmaz, devlet de tahsil edemez yani göstermelik bir erteleme, kredi diyorlar eğer şirketin durumu iyiyse zaten alırsın o krediyi yok borç harç varsa devletten torpilin yoksa 3ün1ini alırsın ancak, hvayolu şirketi zaten 2 tane domestic uçan biri devletin mecburen aldı kararı, eee başka? kapanan iş yerlerinin kirası, personel ödemesi? iptal olan ya da başlayamayan işlerin ekonomik zararı? şirketin kredi borcu varsa onların ödemesi?? 20 maddeyi doldurmak için baya uğraşmışlar ama olmamış, eskiden yazılı sınavlarda bilmeyince madde madde doldururduk kel alaka şeyleri biri tutar belki diye ama aslında gevelediğimizi kendimiz de bilirdik, ona benziyor...
koskoca firmalar büyük önlemler alıyor
ben anasını bılmem naptıgımın imza sirküleri muhabbetine hergün dışardayım, söylediklerim umurunda değil kimsenin , maskeyle eldıven koruyor sanıyolar. yarın perpaya gidecegim ito ya, mecbur kılıyorlar.. itiraz etmeyi tekrar denicem ama önlem sıfır .. o elıne sıktıkları sıvı koruyor sanıyorlar yazık.. bizi düşünen yok herkes ofiste tek ben geziniyorum..
sizce bu zihinler oldukça önüne geçilebilir mi virüsün ??
Birleşik Arap Emirlikleri nde de yok![]()
Vaka sayısı 359 hayatını kaybeden vatandaş sayımız 4' yükseldi. Hala ciddiye almayan kendi kafasının dikine giden bir topluluk var.
Uzmanlar ne diyorsa onu en iyi şekilde yapmaya çalışmazsak işimiz zor gibi gözüküyor. Bazı konularda asla taviz verilmemeli artık.
Gerekli hassasiyeti göstermedikçe işimiz zor gözüküyor... Hakkımızda hayırlısı olsun.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)