1 haftada sayı 359 (resmi sayı)... en hızlı yayılan ülke olmaya adayız, işin ciddiyetini anlamayan var mı???
1 haftada sayı 359 (resmi sayı)... en hızlı yayılan ülke olmaya adayız, işin ciddiyetini anlamayan var mı???
Abdye 500 bin kit satan adamlar bugün 1900 tane test yapmışlar
Test olmak isteyen saatlerce sırada bekliyor
Test yapılanların neredeyse %10u pozitif
Ve bizde henüz hiç iyileşen yok
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şimdi baktım 200 vaka üstü her yerde mutlaka iyileşme var
Bizde yok
Misal bahreyn 270li rakamda hasta 80li rakamda iyileşme 11 tane de ölüm var
Bizim rakamlar çok çelişkili yarın sabah detaylı bakmak lazım
Kanka baksan ne olur , zaten rakamları biliyorsun ha burası ha milli piyango.
Bugün özellikle dışarı çıktım maskemi taktım ,eldivenlerim elimde insanlar öcü gibi bakıyor.
Teyzeler dedeler hep sokakta. Yere tüküren bizde ağzını kapamadan öksüren,aksıran bizde.
Bugün gördüklerimden sonra bu işi en ağır biz atlatırız. Onuda yapabilirsek hele bir kesim bildiğin ölümsüzlük şifresi yazmış.
İtalyada 10. Günde vaka sayısı 323tü bizde 9. Günde 359
10.gün beklentisi 570 civarı
Eğer yarın 570li rakamlar gelirse italyadan 2 kat daha kötüyüz demektir
30. Günde beklenen rakam ise 35binlerde
(istatistiğe göre hesaplanmış rakamlar)
bence bu kadar hızlı yayılmıyor, binlerce vakayı açıklamaya '1 (bir) vakamız var o da yurtdışından gelmiş yani TR de salgın yok' diye başladıkları için günde katlaya katlaya açıklıyorlar... bu gün itibariyle sokağa tükürenler yüzünden köpeğimizi gezdirmeyi bırakıyoruz, bahçede takılacak bir müddet, hala daha ne bilincimiz var ne de gerçek tablo gösteriliyor...
Yasak gelmeden sınırlar konulmadan kontrol altına alınamaz bu iş. Kaldı ki bence şeffaf açıklama yapılmıyor zaten bizim ülke de ne zaman şeffaf bir açıklama yapıldı ki?
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Bütün vakalar açıklanmasını gibi tüm vakalarada teşhis konamiyor.
Hasta olup yatan hatta iyileşen Corona dan mi bilmiyoruz.
Mesela dün Ordu'da 1 kişi öldü,umreden gelen,duyduk mu?
Haftaya çok hakereketli gecicek....
%90 ihtimal ile 3 ay issizim,bana gelen bir tebligat yok ama tum calisma arkadaslarima gitmis.
$1200 + 1xxx olmak uzere devletten iki odeme alacagiz ayrica uc ay issizlik maasindan yararlanacagiz.
Maddi olarak etkilenecegiz tabiki ama oyle oldum bittim durumu olmayacak.
3 ay sonunda hicbirsey olmamis gibi ( isyerindeki tum yasal haklarimiz, sigortamiz ) tekrardan baslayacagiz. Tabiki bu uc ay icinde sigortamiz marriott yada devlet tarafindan odeniyor olacak.
Kendmi karantinaya aldim evden sadece sahilde bir saat yuruyus yapmak icin cikiyorum ki sahil bombos.
Annemler nihayetinde Canakkaleye gittiLer.
Allah herkesin yardimcisi olsun.
3 hafta önce 4 gün boyunca 38+ ateş ile dolaştım. 2 gün rapor aldım.
Öksürürken canım hiç bu kadar yanmamıştı. Halsizlik tavan yapmıştı lavaboya hanımın desteğiyle gidebiliyordum ancak.
Bunların hepsini üst üste koyunca sanırım ben geçirdim diyorum. Ama alilemde kimse ben kadar hasta olmadı.
Ben de son 10 senedir hiç bu kadar uzun süre devam eden ateş yaşamamıştım. Enteresan bir durum.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bazı kesim hastalık sayısı artsın diye resmen bekliyor arkadaş ne kastınız kendinizi bu kadar...
Kafayı onlara yormaktansa kendi önlemlerinizi alın yeter...
Adamlar size 100000 dese ne olacak 10 dese ne olacak yani?
" 3'ten 2'ye
Eşim havalimanı dış hatlar gidişte. şuanki yoğunluğun videosunu atabilsem de görseniz
Keza iç hatlar da öyle.
Bizim milletimize alttan sopayı göstermedikçe olayın farkına varmaz..
Dokunmayla ne alakası var adamlar biliyor herhalde şehir ismi açıklasam başka şehirdeki insanların el ense dolaşacağını az mantıklı olalım..
Bu virüs bizim bile sandığımızdan daha hızlı yayılıyor. Bir arkadaş demiş bazı kişiler corona bile olduğunu anlamadan grip gibi atlatmış olabilir. Şuanki durumda sokağa çıkma yasağı olmadan yayılma hızını kesemeyiz abi.
O yüzden rakam kollamak yerine çevremizi koruyalım yeter.
" 3'ten 2'ye
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)