Bekliyordum abi zaten genel müdüre bile yol verdiler. maaş skalasına göre kıyım yaptılar bize 3 aylar nasip oldu![]()
Sağlığımız yerinde 1 sene idare edecek durumdayız şükür. Çok ama çok daha vahim durumda olan insanları düşününce şükredip hayata tutunmaya devam etmekten başka çare yok.
Sağolasın kardeşimhiç yoksa sizler varsınız, herkese mücadelesinde sabır diliyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şöyle bir haber ver,doğruluk payını bilmiyorum ama bir umut işte , insan seviniyor.
Prof. Dr. Ercument Ovalı acıkladı: Korona virus tedavisi Sağlık Bakanlığı'ndan onay aldı
Bizim milletin virüsün arkasına sıgınıp ödeme yapmamasından dolayı bugun mecbur dışarı çıktım ödeme toparlamak için, 3 saat kadar sürdü işim ve geri döndüm,
Özetle; Mahmutbey - Hadımköy - Mahmutbey bildiğiniz normal günden %20 falan daha azdı trafik,
Otocenter a da gitmek zorunda kaldım ( galeri değil içindeki plaza ) ama tüm esnaf açıktı ordada,
Banka tek tek aldı içeri, araya sosyal mesafe koymuşlar ama imza vs zaten yanyana geliyoruz,
Pekde ciddiye alan yok malesef hala,
Bir arkadaşımın amcasını cumartesi hastaneye kaldırmışlar, sonuç gelmiş pozitif çıkmış. Umreden gelen arkadaşını ziyarete gitmiş sadece. Onlarda ailecek coronaymış, şimdi hepsini almışlar.
İlk gelen kafileleri karantinaya almadılar diyorduk böyle böyle yayılıyor işte. Televizyonlar bas bas bağırıyor yurtdışından geldiyseniz oturun evinizde, misafir kabul etmeyin diye. Eskişehirde bir dünya gurbetçi var şuan. Avrupada sokağa çıkma yasağı gelebilir söylentisi olunca hepsi kaçıp gelmişti. Güzelce gezdiler dolaştılar bir süre. İlk vakalar umreci ve Avrupadan gelen bir kaç kişiydi.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)