Beyler Iban atıyorum, yardım etmek istiyorum millete siz bana atın ben de kampanyaya atıcam.
Saygılar A.Ş.
Beyler Iban atıyorum, yardım etmek istiyorum millete siz bana atın ben de kampanyaya atıcam.
Saygılar A.Ş.
İBB’nin bağış kampanyası icin actığı banka hesapları bloke edildi - Guncel haberler
Koronadan bile kötüsünüz.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Hayatı komplo teorileriyle açıklayamazsınız. Bilimsel teorilerle, komplo teorileri birbiriyle alakasız şeyler. Bilime hakaret etmiş oluyorsunuz. Hanım abladanda gördüğüm kadarıyla aşı karşıtlarının yeni eğlencesi 5G olmuş
Video yapıldığında belliki sadece Çinde olduğu dönem. Şuan tüm dünyaya yayılmış durumda.
Şuanki 5G baz istasyonları 60GHz kullanılmıyor.
Virüsten kırılan İran'da 3G yeni yaygınlaştı. İtalya'da 4G var şuan için 5G'nin hazırlığı bile yok. Güney Kore 5G'ye hızlı başlayan ülke. Yeni vaka sayısı yok.
4G'ye 4,5G diyen ülkemizde 4,5'tan 5 mi olduda bizde durum kritikleşmeye başladı![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Abi, tahlil için özel levent hastanesine geldim. Son 1 saatte 9-10 hasta geldi 4 tane covid tanısı konup devlet hastanesine sevk yapıldı.
Durum enteresan
Ruyalarıma girmeye basladı artık, ruyamda korona olmusum zor nefes alıyordum falan. İyice pskolojimiz bozuldu ya..
Sahadaki sağlıkçı arkadaşlarımızda pozitif vakalar gelmeye başladı ve yatışlar yapılmaya başlandı. Bu iş sağlıkçı krizine doğru gitmeye başlıyor gibi ki en büyük sorunda bu olacak.
daha önce de yazmıştım, stok falan yapmadık diye, bugün hem hanımın ailesine hem de bize alışveriş yapalım diye grossmarkete gittik, vallahi şans eseri yaşıyoruz, ortalık kalabalık, insanlar iç içe yanak yanağa, fiyatlar %30 civarı artmış her üründe, makarna bitmiş, OSTİM'de bile eldiven ve maske kalmamış, kimsenin et falan aldığı yok, dayanmışız makarna bulgur!!! bizi corona değil de bu psikoz öldürecek...
işin güzel tarafı bunlara oy verenlerde artık sırtını dönmeye başladı bunlara. O yüzden durum b.ka gittikçe bunlar kaçıp gidebilir. CORONA bunlarında sonu olabilir. Kurunun yanında yaş da yanıyor ama sorun yok bıraksınlar biz küllerimizden doğarız.
IN BOOST WE TRUST
Güzel ülkemde herşey yetişiyor. Ama yetiştirmiyorlar sonra halkımız yiyemiyor. Sonra sağlıksız nesiller türüyor.
8 milyonluk İrlanda'da markete gittiğimde fiyatına bakmadan istediğim şeyi alıp çıkıyorum. 80 milyonluk ülkede durumun böyle olması çok üzücü.
Halkımız mikilmeye doymadı doymayacakta. İmanla başlayıp ibanla biten konuşmalara maruz kalacağız.
Test Sayısı :15400
Vakaa sayısı : 2704
Vefat sayısı 46
Abi millet aç et alacak parası yok ama hala ülke iktidar çok iyi diyor müstahak bunlara boşver.
Kuzenler bayan ve erkek kuaförü işletiyor Ankara'da yıllarca savundular iktidarı, şimdi dükkanları kapatılınca etmediği küfürler kalmadı. Gram üzülmüyorum gerçeği mikile mikile idrak etsin bu millet hakediyor. İBB'ye bunu yaptılarsa sonra ki hedef umarım Mansur başkanımız olmaz bu kansızların sağı solu belli olmuyor...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Zaten son vurgunlarını yapıp gidiyorlar bu millet ingilteredeki mahkemelerle çok uğraşacak allah kuzenlerine de yardım etsin insan hiç bir şey yapmasın sadece güncel haberleri bile okusa zaten farkına varır herşeyin ama çoktan geçti farkına 2005 yılında varacaktı bu topraklarda yaşayıp oy kullanan insanlar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)