Yok abi onu şuraya girersen görüyorsun http://www.techturkey.com/forum/thumbs_center.php
Yok abi onu şuraya girersen görüyorsun http://www.techturkey.com/forum/thumbs_center.php
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Gördüm.
Nasıl görmem, kıpkırmızı yazıyor orada.
Bu arada, Datça'ya gelirsem araba ile gelirim, ardından olaylar gelişir.
Açıklanan sayılara inanan var mı?
Yılmaz Ozdil: ? – Sozcu Gazetesi
valla @livaneli Uğur hocam herkese gereğini yapar![]()
1 saate oradayım yakın mangalı![]()
Bodrum Feribot
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İnsanların karnını doyurmadığınız, gelecekleriyle ilgili umutları devam ettirmediğiniz sürece eve sokmanız pek mümkün olmayacak.
Emniyet yine adalet dağıtmış. Test satan AKP'li vekilin oğluna ceza yok açlıktan çöp toplayanlara ceza var.
HABERİN LİNKİ Copten hurda toplayan kişiye 3 bin TL'lik koronavirus cezası - HaberlerÇöpten hurda toplayan kişiye 3 bin TL'lik koronavirüs cezası
Elazığ'da koronavirüs nedeniyle denetim yapan polisler, hurda ve geri dönüşüm malzemesi toplayan vatandaşa toplam 5 bin 606 TL ceza kesti.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Maske dağıtımı için eczanelere yazı gitmiş.
Ücretsiz Maske Temini - Dağıtımı Hakkında - İstanbul Eczacı Odası
Valla abi sunu soyleyebilirim aslinda bu konuyu cok derin acariz ama uzatmaya gerek yok ozet ve maddeler olarak yaziyorum tahmin ediyorum ki benim gibi dusunen cok arkadasim vardir burda.
1- Bu adamlar iktidara geldiler geleli agizlarinda din;Allah . Suan icin onemi kalmadi siradan oldu hersey. Eskiden ezan okundumu oturusunu toplardin. Kendine ceki duzen verirdin. Muzigi kisardin filan simdi bakiyorum hicbiri yok.
2- Sehit oldumu kimse gulmezde sakalasmazdi, oda siradan oldu
3-Mevcut iktidar ile ilgili birak konusmayi yorum yapamiyorsun
4-Gecim asiri zorlasti hayatta kalmak icin nerdeyse calmak hirsizlik yapmak gerekiyor
5-Agizlarindan cikacak Allah 1 kelimesi bile benim icin artik saibeli
Son olarak kendi kendimi sorgular hale geldim acaba diye.
Vurdumduymaz,umursamaz, ici bos bir toplum olduk.
Kimse kimsenin umrunda degil.
Suan virus olayinda ailem disinda kimse umrumda degil acikcasi, sokakta gorurum hali durumu yoktur kimseye soylemeden gidip elimden geleni yaparim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)