YouTube
Bence mantıklı
www.honda-tech.com
Oyle degisik bi noktadayiz ki artik iyi olana da *** atiyoruz hemen muhalefet hemen...
--Yok neden hangi ilde corona oldugu aciklanmiyor ? Saglik bakani dio gec acikladik avrupadan aldigimiz bi ders vardi o hatayi yapmayalim diye, baska bi ulkeninde bizden hafta sonu karantinasi aciklanma surecinde alacagi ders gibi.
--Bi orana tutturmus gidiyolar. Bu forumdan o oran isine inananda var bide burdaki cogu adam matematik biliyor, isi gucu olan insanlar, cidden hayret ettiyorum. Gecen gun ozel ve devlet hastenesinde isimiz oldu bitanesi pandemi hastanesimi neymis ulan hastane bombos bosver orani , oranda bi ibnelik olsa zaten sagdan soldan duyariz yada okadar dusundugunz kadar kaosluk bi durum var ise yakinlarinizdan biri corona olma olasiligi yuksekti...
--Beyler daha once kimse boyle birsey tecrube etmedi ne yonetim ne halk o yuzden muhalefet olmayi birakalim korunalim , saglikli kalalim vakalar artmasin
Merak ediyorum aldığınız arabalara kimlerin binip binmediğini virüslü olup olmadığını nereden bileceksiniz? Okadarmı acil
2hafta önce ctesi bursaya gittim doktor kontrolü olmasına rağmen 2 çevirmede de zorluk çıkardılar. aslında zorluk demek doğru değil görevlerini hakkıyla yapıyorlardı ki taktir ettim, ama cuma gece karar alındığı için yapabilecek birşeyim yoktu.
edevletten izin için başvurun çıkmazsa hiç niyetine dahi girmeyin geri dönersiniz bir çevirmeden.
Bugün bir kısım sosyal medya hesaplarından İçişleri Bakanlığınca önümüzdeki hafta 23-24-25-26 Nisan ve 01-02-03 Mayıs tarihleri için sokağa çıkma yasağı uygulanacağına ilişkin iddialarda bulunulmuştur.
Söz konusu bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.
Vatandaşlarımızın bu konularla ilgili olarak resmî makamlarca yapılacak açıklamalara itibar etmeleri gerekmekte olup, bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatlar başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KAYNAK : 15.04.2020 Tarihli Basın Acıklaması
Görselin gerçeklik ihtimalini arttırdı bu açıklama![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Virüs sadece insanların solunum yollarında yaşayabiliyor.
Araç döşemesinde, damacana kulpunda, alışveriş poşetinde çok az bir süre yaşayabiliyor. Saatler ile sınırlı bir süre.
O yüzden akşamdan başkasının park ettiği bir aracı ertesi sabah gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Biz ne olur ne olmaz diye her şeye minimum 12 saat karantina uyguluyoruz.
İnternetten market alışverişi yaptık diyelim. Bozulacak gıdalar buz dolabında, diğerleri de normalde girmediğimiz bir küçük odada bekliyor.
Söz konusu bu yerleştirme işlemini yapıp elimizi yıkıyoruz, yeterli süre geçtiğinde de kullanıma sokuyoruz.
Millet beyaz peyniri kolonya ile yıkıyor diye haberler geliyor.
Manyak mıyız yahu?
Kız kardeşim Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'ne Asistan Doktor olarak atandı. Kendisinin ehliyeti var ama yok diyelim. Onu gidip hem yeni yerine yerleştirmem, hem de araçla eşyalarının taşınması için benim de şehirdışına çıkmam gerekli. Otobüsle kesinlikle gönderemem. Umarım seyahat izin belgesi hususunda insiyatif vs. durumları mevcuttur. Bilgisi olan, aramızda Kaymakamlıkta çalışan var mı?
"Korkmadık, savaştık"
sen bu yazdıklarını kendi aklınla mı yazdın peki? yani yapılan her şey doğru?
1 ay önce: maske takmaya gerek yok, ülkede salgın yok hasta olanlar yurtdışından gelenler, ölüm yok çok şükür, sadece 65 yaş üzeri riskli, işinize devam edin, günlük hayatı etkileyecek durum söz konusu değil, sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil...
şak şak şaaaakkkkkk...
1 ay sonra: maske takın, maskeyi ptt dağıtacak yok o beceremedi eczane dağıtsın o da yok sms bekleyin (12 gündür bekliyoruz), 31 il risk altında h.sonları sokağa çıkma yasağı, kasada para yok yardım kampanyası, işten çıkanlar, işyeri kapananlar, kira fatura ödeyemeyenler, 65+ ve 20- daimi sokağa çıkma yasağı, günde 100+ vefat 4.000+ yeni vaka, kahrolsun muhalefet yaşasın yeni Atatürk Havalimanı pisti hastanesi!!!
şak şak şaaaaaaaaaaaaaaak...
biraz aklınızla konuşun, bir insan 1 ay önce önündeki renk beyaz dendiği için grinin beyaz olduğuna, 1 ay sonra ise siyaha gri dendiği için onu gri olduğuna inanmaz, kendi gözü vardır rengi ne olduğunu görür, haa sen görmüyorsan o zaman görene 'kör' deme, komik olur...
e Devlete girince izin belgesi oluşturun.Sadece - HASTALİK KALACAK YERİ OLMAYAN-- VEFAT YAKINLIK DERECESİ--- ASKER TERHİS başka secenek yok.Yani izin belgesi almak için özel bir neden olması lazım.Ben araba alcam diye vermez herhalde.
virüsün bana öğrettikleri
1-tüm dünya götünü temizlemiyormuş
2-aslında ne kadar güçsüzüz tüm teknolijeye rağmen
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)