Hastalığı geçiren ve geçirmekte olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede herkes atlatır.
Hastalığı geçiren ve geçirmekte olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede herkes atlatır.
İstanbul Anadolu yakası için test yaptırmak isteyenler Kartal Lütfi Kırdar'a gidebilir.
Yeni bakımlı tertemiz ve sakin bir hastane. Zorluk çıkartmadan hemen pcr testi yapıyorlar. Azcık yakan söyleyin. (eklem ve baş ağrım var bogazım agrıyor tat ve koku duyularım kayboldu vs gibi).
Pazar günü aneemle babam yatmıştı.ben ve abim de pozitif çıkmıştık.Annemi çarşamba günü eve gönderdiler.Ancak Bugün öğlen babamı kaybettik.Annnem ayrı evde karantinada.Abim ve ben ayrı semtte karantinadayız. Babamıza bir toprak atmak bile nasip olmadı.![]()
@halili başın sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Kardeşim öğretmen. Bugün Derslerin ne zaman yapılacağı ile ilgili velilere haber veriyordu. Bir velisi aradı çocuk bu hafta online eğitimede katılmamış. Şu tarihe kadar karantinadayız gelemeyecek okula dedi. Eşi maalesef komadaymış. 32 yaşında, normalde hiç bir rahatsızlığı yokmuş
Bir arkadaşımın annesi kanser. Geçen haftalarda pozitif çıktı ama evde hiç belirti olmadan atlattı. Ama gelgelelim bunların temasta bulundukları bir kişi vefat etmiş.
Bakıyorum aynı evde yaşayıp bulaşmayan insanlar var etrafımda. Bakıyorum çok dikkat edip hasta olan insanlar var. Kanser olup belirti bile göstermeden atlatan var, sağlıklı gencecik olup perişan olan veya ölen.
Akıl almıyor olanları görünce. Çember o kadar daraldı ki sürekli temaslının temaslısı durumundayım şuan.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)