grafiği şöyle de koyayım kolaylık olsun
![]()
grafiği şöyle de koyayım kolaylık olsun
![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
25.10.2020 günü yapılan testim pozitif çıkmıştı. 10 gün karantinada kaldım.Bu süre içinde hiçbir belirti göstermedim. Çevremde kim varsa negatif çıktı.
İlk bir hafta geçince testin yanlış sonuç verdiğini düşünüp tekrarlanması için aile hekimiyle, ilçe halk sağlığı merkeziyle ve beni Muğla'dan, Ankara'dan arayan sorumlularla konuştum.Kimi zaman not aldıklarını, ilgileneceklerini kimi zaman da belirtilerin sonradan çıkacağını,bazılarında bir aydan fazla sürdüğünü, prosedürde ikinci testin olmadığını söylediler.
Karantina -ya da izolasyon- sürem dolunca kontrol için arayan her resmi makama tekrar test istediğimi,hastaysam okula ve öğrencilere bulaştırmak istemediğimi söyledim, e-nabız üzerinden de yazılı ilettim.Tek ve kesin yanıt " Prosedürde ikinci test yok, yapamayız." oldu. Okula giderken çift maske takabileceğim bile söylendi. Aile doktorum da Marmaris'te özel hastanede test yaptırabileceğimi söyledi. Bu süreçte bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Valla bu ara çok duymaya başladım insanlar yalan söyleyerek test yaptırıyor. tat koku alamadığını veya eklem ağrıları olduğunu söyleyip test yaptırabiliyor insanlar. Şahsen başıma gelse bende yalan söylerim test için
sağlık bakanı paylaşmış, demek istiyor ki 'hayırdır beyler bu ne kalabalık???!!!'
işyerleri kapalı mı? hayır... sokağa çıkma yasağı var mı? hayır... 22 ye kadar sosyal mekanlar kapalı mı?? hayır... okullar kapalı mı? kısmen kapalı... camiler kapalı mı? hayır... eh peki bu insanlara dışarı çıkmayın diyecekseniz açık açık alın tedbirinizi, İstiklal caddesinden foto paylaşmaktaki amaç nedir? tamam tamam bütün suçlu biziz, aman siyasete bir laf gelmesin...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
gerçekten Restaurant ibadet yerleri ve sokağa çıkma kısıtlamaları yapmamaları çok anlamsız.
18 yıldır zaten suçlu hep halk veya muhalafet oldu bundan sonrada çok farklı olmayacak abi
Son dakika: İstanbul calışma saatleri icin yeni karar! Haberler son dakika | Gundem Haberleri
Oto sanayilerede 07:00 16:00 arası çalışma şartı getirildi
Siyasiler ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyorlar. Kusura bakmayın ya. Haklısınız evde oturup, acımızdan ölelim. Ölsek “keşke biraz dikkat edip çalışsaylarmış” derler bu seferde. Çünkü tüm suç halkın. Sanki herkes geçiş garantili köprü işletiyor...
İzmir depreminde yıkılan evlerde oturanlar için Devlet Bahçeli "Keşke riskli binalarda oturmak tercih edilmeseydi" açıklaması yaptı mesela.
Durumun en yetkilisi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Tüm Türkiye’ye sesleniyorum, riskli binalarda oturmayalım." diyerek isyan etti.
AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da "sağlam bina hayat kurtarır" diyerek binaların sağlam olduğundan emin olmamızı önerdi. Sağolsun hiç aklımıza gelmemişti bu.
Mustafa Gültak da kimsenin aklına gelmeyen müthiş bir tavsiye verdi bizlere. Dedi ki; “Her şeyi devletten beklemeyin, biraz para verip sıfır ev alın."
Yarın corona dan ölenler içinde, keşke dikkat etseydi diyecekler![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Ben diyeyim gunluk 40 bin
Fransa 60k, Almanya 24k, bizde tahmini 40k. Bizde açıklanmıyor çünkü.
Bizim çalışma ortamında da vakalar başlamıştı, daha neyi bekliyorlar diyorduk, bir süredir yazmıştım burada, sonunda valilik zoruyla da olsa uzaktan nöbetleşe olarak çalışma programına başlayacağız Pazartesi'den itibaren.
Bu süreçte beddua gibi bişey de etmiştim, basiretsiz yöneticiler, idareciler şunlar bunlar buna sebep olan, test olmaya giden adamı tekrar masasının başına getirten adamlar korona olur inşallah demiştim, artık ölürler mi kalırlar mı bilemiyorum ona karışmam demiştim.
Bugün arkadaşlar yollamış, en tepemiz de virüse yakalanmış, hastanede tedavi görüyormuş. Beddua ederken onun için etmemiştim ben yav. Adamın yaşı maşı var, inşallah vefat falan durumu olmaz. Söylediğime pişman oldum anasını satayım.
alt komşumuz ailece pozitif..kızı fıldır fıldır dışarda geziyor ve aynı asansörü kullanıyoruz..
maske falan çare olmadan bu lanet hastalığı hepimiz kapacağız..atlatan atlatacak atlatamayanda *****..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)