@ghibli06 Bülent Abi başın sağolsun , Allah geride kalanlara sabır versin.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
@ghibli06 abi başın sağolsun.
bu postların neyini beğenmedin @Oguzhandeniz
médiocrité partout
@ghibli06
başınız sağolsun abi. Ne desek boş geliyor böyle zamanlarda. Mekanı cennet olsun.
Instagram: mutusgarage
@ghibli06 başınız sağolsun Bülent abi
başınız saolsun @ghibli06 abi.
bu sayılarla işimiz zor esnafında işine gelmiyor Boyle yarım kapanmalar.
tam 3 hafta kapansak yavaş yavaş açılmaya başlansa esnafda mutlu olacaktır en azından önünü iyi kötü görür.ki konuştuğum esnaflarda bu şekilde istekleri var
ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
amcamızı son yolculuğa yalnız uğurluyoruz bugün maalesef... babama bile izin vermedik, çok üzgünüm...
Abi başınız sağolsun.Aynı durumu babamda yaşadım.Gidip göremedik son hastaneye bıraktım.sonra karantinaya girdik.Hala kendi evinde pandemiden gelmiyor bize gibi hissediyorum
Öncelikle başınız sağolsun.
İlk olarak fikirlere saygı duymak, sonrada taglenen kişinin başka biri olduğunu ayırt etmek lazım. Zamanında bende eksi attım ama tepkim bilim kurulu üyesi gibi konuşan modellereydi. Dünde biri yazmış tam kapanma geliyor diye. Gelmeyince tarihi güncellemişO da olmazsa Ocakta geliyor der. Gerek yok bilmeden ortalık bulandırmaya.
Geçen gün kız arkadaşımla Kıyıköye gittim biraz dedim nefes alalım. Ormanın ortasında çay içiyorum jandarma gelmiş bana maske nerde diyor. Temiz hava solumak varken bana karbondioksit çek diyor. Yok öyle bi dünya. Tedbir uygulamak başka şey özel hayata tecavüz etmek başka. Ben bunlara karşıyım.
Bir Allahın kulu sağlıkçı çıkıpta D vitamini alın, spor yapın vucudunuzu diri tutun demiyor. Varsa yoksa hepsinin dilinde maske, yasak, aşı. Pandemist insanları görücem ben aşı gelirse. Bakalım kaç tanesi yaptıracak ne idüğü belirsiz çin aşısını.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@ghibli06 Başınız sağolsun..
@ghibli06 başın sağolsun abi..
başınız sagolsun @ghibli06 allah geride kalanlara saglıklı uzun ömür ve sabır versin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
@ghibli06 başınız sağolsun abi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
@ghibli06 başınız sağolsun abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)