Millet kafayı yemiş.
anasını satayım 63bin vaka var deniliyor, 48 çeşit variant var deniliyor, hergün 2 uçak düşmüş kadar ölümüz var deniliyor buna önlem olarak çocuklarımız okullundan oluyor, aileler eve kapatılıyor ama camiiler açık?
abi adana organize sanayi camisinden size cuma namazı fotosu atsam kendinizi kesersiniz %70 maske boynunda,kolunda, hatta olmayanı dahil vardı,
%15i maskeyi takmış ama yanlış takılmış ,%15adam akıllı takabilmiş ama cidden görseniz kendinizi yakardınız ben bu toplumun parçası olmak istemiyorum deyip.
Okumadan imzalamam.....
cacık en sevdiğim şeylerden biridir.Hele bir de sarımsaklı off..
Cacığa hakaret etmezsek sevinirim)
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Cacık dediniz de dün yaptım sarımsak 1 diş fazla geliyor..
Mantıklı yazacak bir şey bulamıyorum da bu konuya ..
Evdekiler napuyonuz? Muaf olan rusyaya gelsin. Maske yasak tedbir hiç bişi yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ayın 15 ine kadar sadece 1 tane uçuş(o da dış hat) 1 tane de nöbet vermişler. Özel firmalar nisan itibariyle iyimser tablonun olacağını düşünürken üstüne kapanmayla tahminin ciddi zorluklar yaşayacaktır. Küçük büyük tüm firmaların işi çok zor. Dolayısıyla biz çalışanların da öyle...
Instagram: mutusgarage
eskihisar topçularda çevirme var istanbula girişte.. Ama covid belgesine falan baktıkları yok. Aç kalmışlar bütün arabaların muayene sigorta kontrolünü yapıolar.
IN BOOST WE TRUST
Şimdi personel taşımacılığı yapanlar nasıl çalışacaklar?
Babam servis çekiyor.
Servisini çektiği 2 kurumdan da kağıt vermişler fakat bu e-devlet'ten alınan kağıdı alacak mıyız? Eğer alacaksak adres kısımlarına ne yazacağız? Sonuçta vardiya servisi çekiyor ve bir gün Maltepede biten servis bir gün Beykozda bitiyor.
Bilgisi olan var mıdır?
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)