ne kadar dikkat etsemde sonunda beni de buldu..öğlen test yaptırdım saat 4 de mesaj geldi pozitif diye..inşallah ölmeden atlatırım![]()
ne kadar dikkat etsemde sonunda beni de buldu..öğlen test yaptırdım saat 4 de mesaj geldi pozitif diye..inşallah ölmeden atlatırım![]()
şuan bana da aşı çıktı.Herkes girip alsın randevusunu bir an önce.Geçmiş olsun
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
ben de yapayım dedim de sms ile doğrulama kodu gönderiyor o gelmiyor. doğrulayamadığımdan yapamıyorum bakalım ara ara deneyeceğim.
Turizm çalışanı olduğum için aylardır öncelikli gruptayım ama bakalım ne zaman açılacak 6 diyorlar ama daha erkende çıkabiliyormuş sanırım.
Dün gece sisteme bolca sövüp, tam vazgeçmişken uyumadan önce bir kez daha deneyeyim dediğimde alabildim bugüne randevu, 3-4 km uzaktaki bir hastaneye, öğleden sonra 5G'ye geçişimi tamamlayacağım![]()
Ahahahah 5G'ye geçişe çok güldüm, çok güzeldi![]()
Ya öyle yazınca aklıma geldi. Şöyle etrafta saçmalayanlara falan bakıyorum, zeka seviyesi ile nasıl da doğru orantılı çıkıyor, özellikle şu korona sürecinde acayip test edip teyit etmiş oldum. "Bu mal" dediğim adamlar tam da belli etti kendilerini... Hiç sekmedi ya, inanılmaz.
Örneğin çalıştığım yerde malın biri "kurumun parası bitti, yatırılması gereken ücretler gelmiyor" diye malca bi cümle kurmuştu, üstelik muhasebede çalışıyor. Ulan gerizekalı, devletten oradan buradan, gayrimenkullerden dünyanın parası geliyor, kurumun parasının bitmesi mümkün mü hiç diye kızdım. Mal adam şimdi korona hakkında dünyanın çözemediği, göremediği süper gizli komplo teorilerini çözüyor, yok öyleymiş yok böyleymiş, yav he he dedim ilişkiyi kestim...
Benzer şekilde, başka birisi yakın zamanda korona geçirmiş, hala diyor ki bana şimdi aşı çıkmaz, 6 ay var, çıksa da olmayacağım zaten...
Sonra diyor ki, ileride ulaşıma, binaya girmeye, şuna buna engel getirecekler, yok fişleyecekler, benim aşı olmama kararıma engel olamazlar...
Ulan aptal, toplum sağlığı için zke zke olacaksın işte. Şu an için bu hastalığa engel olmanın başka yolu var mı? Yok. Haliyle tedbir buysa bu, bitti. Yok öyleymiş yok böyleymiş. Ki neredeyse ölecek olan salak, hala aşı olmayacağım diyor. Ama bakıyorum, o da yanıltmadı, adamın zaten mal olduğunu biliyordum az çok, bu da teyidledi. Komedi gerçekten.
Sabah da bir arkadaş gönderdi, adamın biri bu salaklarla baş etmekten laf anlatmaktan bıkmış, "6 ayda bir korona olana temas et, hastalığı kap, aşı olmuş gibi olursun" diye trollemeye başlamış. Kesin inanır ve uygular bu aptallar.
Bende bugün oluyorum hakkımızda hayırlısı olsun bu illetin çözümü aşıysa olacağız ki kurtulabilelim. Benimde çocukluk arkadaşım ve ailesi olmuyor olmayacağız diyor niye diyorum güvenmiyoruz diyor başkada birşey demeye gerek duymadımAma kendiside tabiri caizse it gibi tırsar evden adımını atmaz şaka gibi
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Yakında onu da açarlar herhalde ya.
Bizde "özel sandık" muhabbeti olmasına rağmen bazı bilgiler SGK'ya işlendiği için bizim personeli de o kapsama almışlar mesela. Ben arkadaşlara gruptan duyuruyu yaptım "biz SGK'lı değiliz ki" falan dediler, sonra akşam "aaaaaa aşı çıktı" muhabbetleri gelmeye başladı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)