arkadaşlar size tavsiyem; eğer imkanınız varsa yakınınızdaki taşra bölgelerden randevu alıp gitmeniz. çünkü kalabalık olmuyor ve sıra beklemiyorsunuz.
özellikle öğleden sonra ve akşam saatleri kayıt, form doldurma ve aşı en fazla 5dk sürmekte.
Antalya için en ideal bölgeler bucak ve korkuteli.
Bu sms doğrulaması olayı nedir? Ben ve eşim randevu alırken hiç sms doğrulaması gibi bir durum yaşamadık.
Dr. soru soruyor sonra aşı için hemşirenin yanına geçtiğinizde tcnizi yazıyor ve size sms doğrulama yolluyor o dur muhtemelen
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Istanbul-Çekmeköyde sabah 10 da idi randevum , 9 gibi gittim , 5 dakikada oldum çıktım. Hastaneler tahmin ettiğim gibi kalabalık oluyorlar. O hengameye girmeye değmez , Asmler daha sakin gibi..
Özel hastanelerde de aşı olunabiliyor ve daha sakin olabiliyor.Olmaya karar veren arkadaşlar bunu da göz ardı etmesin.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Biz bu sgk aşı duyurusu öncesi Kanuni'ye almıştık randevuyu, şimdi dün geceden beri olan kalabalık sıraları görünce iptal ettim burda özel tema hastanesi var oraya aldım.
Annemin babamın aşılarını orda yaptırmıştım çok rahattı, bakalım inşallah çok beklemeden kalabalığa karışmadan hallederiz.
Özellerden randevu almaya çalışın siz de devlet hastaneleri facia.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Geçtiğimiz sayfalarda soranlara olmuş, Sinovac randevuları bu sabah açılmış haberlerde gördüm, az çmce Cuma günü Ankara'da Özel hastaneden sinovac randevusu aldım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)