işte o hurafeleri sizlere bizlere gösteren kim? görüşü farketmeksizin, tüm global medya.
ne için gösterildi o sokakta düşüp bayılanlar ölenler vs.
o gün bunları gösterip sana bana migros poşeti yıkattıran medya, bugün tv'yi açtığın anda sadece aşı konuşuyor.
işte benim bu noktada güvenim tamamen kaybolduğu için aşı olmak istemiyorum.
yoksa yok aşının içinde çip var, yok kısır yapıyo falan salak saçma şeylere de gülüp geçiyorum, böyle bir görüşüm yok.
ben de nasa kostümlüler yok demedim.
ilk günlerde virüs bulaşan insanları nasa kostümlüler alırken ,bugün otobüse bin git ilaçlarını al evine 10 gün kapan diyorlar. fark eden ne?
( bir arada 14 'dü sonra 10 gün oldu sonra tekrar 14 falan oldu bu da ayrı komik.)
benim düşüncem şu;
insanlar bombok bir yaşam tarzı sürüyor.
sabah 9 akşam 18 çalışan bir insan , sabah 8 de kalkıyor, kahvaltı yapmadan işine yetişmeye çalışıyor.
işine geldiğinde kahvaltı diye 1 simit yanına üçgen peynir bir de çay içiyor.
gün içinde toplasan 3 bardak su içiyor. ( hücrenin %75'i su iken, vücudun ana besin kaynağını vücuda vermiyor.)
gün içinde sürekli çay kahve sigara tüketiyor.
akşam eve gelip sulu yemek diye yağ içinde yüzen yemekleri yiyor.
tv karşısına geçip yatana kadar survivor izliyor.
işte bu adam aslında yaşamıyor, bu adam her türlü hastalığa yakalanmak durumunda, covid aşısı için de yalvarmak zorunda.
ben 5 yıldır hasta olmayı geçtim, eczanenin kapısına gitmedim.
ben bu virüsü kapabilmek için gerçekten özel çaba sarf ettim diyebilirim, dışarıda asla maske takmıyorum her zaman çenemin altında ( covid olmayıp da ileride düşen akciğer kapasitesi sebebiyle başka türlü hastalıklara yakalanmayı arzulamıyorum.) , temmuz 2020'den beri her sabah 7 de spor salonundayım, bakterinin mikrobun en yoğun olduğu yer olduğuna hemfikirizdir herhalde.
sanayide zaten maske diye bir kavram yok, ustalarla arabanın altına girip bi yiyişmediğimiz kalıyor.
bekar yaşıyorum, görüştüğüm bayan arkadaş sayısı çok , bunların sadece 2 tanesinin şahsi arabası vardı, geri kalanları full toplu taşıma kullanıyordu, hatta aralarında her gün uçuşa giden hostesler de vardı.
tüm bunlara rağmen covid olmamam gerçekten de şans mı şimdi

)
kesinlikle değil, kaliteli bir yaşam tarzı sürüyorum, yediğim içtiğim her şey dengeli ve kararında tüketiyorum. beslenmemde bile medyanın dayattığı tüketim şeklinin tersini yapıyorum, çünkü bir gün çıkıp kırmızı et sakın yemeyin kolestrol diyorlar, ertesi hafta çıkıp beyaz et yemeyin kırmızı et yiyin diyorlar, aynı şeyi yumurtanın sarısı beyazı için de yapıyorlar

, oysa ki olay basit, sporcu adam 10 beyaz yumurta yemelidir diyorlarsa, 5 tane sarılı beyazlı karışık yumurtayı ye geç
bu mantıkta ilerliyorum, virüsü kapmadım, hayırlısıyla kaparsam üzerimdeki etkiler ne oldu yazarım
herkese sağlıklı aşılı günler dilerim