Evliler napiyorsunuz, hanımlarla sorun çıkmıyor mu. Ben bunaldım, gönüllü hemşire filan mı olsam. Corona dan daha riskli olmaya başladı bu evden çalışma konusu.
Evliler napiyorsunuz, hanımlarla sorun çıkmıyor mu. Ben bunaldım, gönüllü hemşire filan mı olsam. Corona dan daha riskli olmaya başladı bu evden çalışma konusu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bizim için şimdilik sıkıntı yok. İyi gidiyor...![]()
![]()
İyi bi aşçı olduğumu keşfettimciddi hanımların işi bizden katkat zormuş. İşte yoruluyorum diyordum benimki yorulmak değilmiş
ya beyler spora mı başlasak olmuyo böyle ,, vakit te var , mazeret yok.Şöyle bi vicdan yapiimde ben yapamasamda siz yapın , sevaba geçiim![]()
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
hergün yapmaya çalışın mekikten daha önemli bunlar
Evde Kolaylıkla Yapabileceğiniz Esneme Hareketleri | Bodyforum Blog
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
5ghz olan wireless varsa ona baglanirsan hız artar ama çekme kalitesi düşer. Repeater tarzı ürünler yerine kablo cekip uygun yere router koyup wirelessi çoğaltmak daha sağlıklıdır.
2. Alternatif olarak modem antenleri sökülebilir ise 7dbi anten alıp takıp denenebilir.
Wireless her zaman için kablodan yavaş olacaktır.
Bir de kablosuz kanalını boş bir kanala almak isi rahatlatabilir. Telefona wifi analyzer kurup en boşta olan kanalı modemde sabitlemek iyi gelecektir.
Selam,
Bende vardı geçen hafta çöpe attım.
- Öncelikle kopma sıkıntı yaşıyor, bazen de kafasına göre açıp kapama sıkıntısı var.
- En önemli sorun şu evinde 2 adet wi-fi ağı var aynı ağdan giriş yapamıyorsun yani şöle arka odaya geçtiğinde repeter'ın ağına bağlanmak zorundasın ki bütün repeaterlarda durum bu.
Şimdi senin modelde de bir saçmalık var anladığım kadarıyla o k adar hız düşmesi normal değil. Benim yaptığımı yapacaksın evine "Mesh ağı" kuracaksın.
You have been blocked
Bunu alıyorsun. Ana üniteyi eternetle modemine bağlıyorsun, yeni bir wifi ağı kuruyorsun (5sn toplam aşırı basit özel bişey yapmıyorsun kenci uygulaması var 70 yaşında dede bile 5 sn de kuruyor) arka odana veya koridara diğer üniteyi takıyorsun prize eşliyorsun bu kadar.
Evin her yerinde maksimum hızda, minimum kayıp ile (Bende 35mbit var eskiden wifi de 30 civarı görüyordum modemin yanında şu an evin heryerinde 34 çekiyor) en önemlisi ise TEK WİFİ üstünden ağ değiştirmeden giriyorsun.
Biraz incelemelerine bak ne kadar mantıklı olduğunu anlayacaksın, repeaterlar çöp kısacası.
Daha önce de yazmıştım Instagram'da @studiocampcom hesabında her gün saat 18:00'de (bu aralar ilaveten 12:00'de de oluyor bazen) canlı yayınla salondaki hocalarla dersler yapılıyor
Ben önceden salona düzenli gidip derslere katıldığım için tanışıklıktan dolayı daha keyifli oluyor ama tanımasanız da canlı iletişimle yine keyif alırsın diye düşünüyorum, beklerim
Ben göbeği bu sayede yerinde tutabiliyorum ancak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)