bir projenin daha sonuna geldik, bugün ayarlarını yaptırdım @Burak Mehmet in ustasına,ortadaki attırıcı bozukmuş zaten kendimiz ayarlayamazmışız;
alışveriş için öne sepet istiyordu, tak-çıkart bir sepetle, su matarası ve kafesini aldım, matarayı henüz monte etmedim...
hanıma teslim ettim, sürdü... çok beğendi... kasa hariç komple yenilenmiş oldu zaten nerdeyse, suyun içinde tabakta 108 harcadım, her yeri sıfır bak her yeri
montaj esnasında olan ufak tefek rötüşluk yerler var, bir kaç gün kendine gelsin vernik iyice kurusun, güzel bir cila ve de rötüş yapacağım...
Daytona Violettt![]()
@ghibli06 abi işçilik ve renk muazzam olmuş
İlk bakışta göze karmaşık gelir, ama kolaydır aslında.
trunk bike rack - Google Search
Ankara'da olupta bir şeyler söküp takan varsa yardıma gelebilirim. Canım sıkılıyor.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
her ne kadar korona artık 'geçtiyse' de!!, karantina bittiyse de artık benim yeni normalim eskileri toplamak olacak herhalde
bakalım üstteki hurdayı adam edebilecek miyiz? bu sefer zincir dahil söktüm çükü zincir pedallar orta göbek vs hepsi değişiyor, vitesler de çöp, yürüyen komple shimano oluyor, bu sefer daha çabuk söktüm bisikleti...
çıkartmaları söküp, güzelce zımparaladım, çizik ezik vs kalmadı...
ilk kat astar
sonra zımpara bir daha astar...
ve işin eğlenceli kısmı başladıdiğerinin kardeşi olacağı için renk farklı ama tarzı aynı olsun dedim...
ve ta taammmm... turuncu supramız olamadı ama bisikletimi de mi olmasın
henüz ilk kat vernik bitti, yarın duruma göre 3 kat daha atacağımi bu arada renk bire bir F&F Supra turuncusu ama ışıktan mı makineden mi k.rengi gibi çıkmış, yarın hava güneşlli olursa daha güzel fotolar gelir...
Bülent abi aslında iki bisikletinin de lastiklerini ince bir lastikle değiştirsen bunca zaman boşa yorulmuşuz dersin
Bende de eşek ölüsü bir mtb vardı, lastikleri seninkine benzer, 3 pedal çevirdikleri yerde ben 6-7 pedal çeviriyordum
Bu ikinci tamir ettiğin tam uygun aslında, şehir bisikletine benziyor ( diğeri yine amortisörlü falan)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)