Bu makas olayları instagramdan prim gördü göreli daha da arttı sanırım. Oyle seyler cekiyorlarki akillara ziyan. Bu serefsizde pisi pisine birini canından etti.
Bu makas olayları instagramdan prim gördü göreli daha da arttı sanırım. Oyle seyler cekiyorlarki akillara ziyan. Bu serefsizde pisi pisine birini canından etti.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Başakşehir'den Sultangaziye her ay en az 4 sefer kullandığım yol.. Maalesef bu yollarda direksiyon sallayanların cahillik oranı çok fazla, taşradan ve Suriyeden gelen zengin i*neler yeni yerleşim yeri olduğundan atmış buralara. Habiblere istikametinde olan kutu şeklindeki eds inaktif bilginize.
yollarda insanları korkutacak şekilde araç sürmekten bi türlü vazgeçemedi insanımız.
makas atanlar, yüksek cc motorlarla ses çıkaranlar, egsoz patlatanlar bi bitmediniz.
çok yazık olmuş. allah sabır versın yakınlarına.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
S.ke surulecek aklimiz yokmus bizde zamaninda deliler gibi gazladik makaslar attik ama emniyet seridine girmek nedir. Allah geride kalanlara sabir versin.
Ne kadar sövsem az. Ölene Allah rahmet eylesin ne diyelim. Ötekiler de umarım hayatları boyu unutmayacağı bir izle yaşarlar vicdani veya bedeni
ölen kadının annenız eşiniz bacınız veya kızınız oldgunu dusunun allah sabır versın kafayı yer ınsan. en agır cezayı alsın serefsız. trafıkte makas atan herkes umarım barıyerlere saplanıp ölür
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Tam mermi atmaklık bu durum. Baktım baktım anlayamadım neye makas atıyor önü boş sanki ben mi biyeri kaçırıyorum
Umarım makas atan arkadaş hayatta kalır da, vicdan azabından yavaş yavaş geberir..
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Sağlama yapıyor kör nokta göremediği yere hız kesmeden dalıyor emniyet şeridinde bekleyen-bekleyenlere üzüldüm .. Allah rahmet eylesin...![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Geçmiş olsun.
Bu elemanada hiç bir şey olmayacak. Ailesi evladım içeri girmesin diye her yeri arayacak, piyasadaki en çirkef avukatı bulacak. Avukatları mahkemede mağdurların damarına basa basa savnma yapacak.
Sonra ne olacak elemana yeni bir araba alınacak. Önceki kazadan dolayı bunalımdayım ayağıya yeni arabasıyla terör estirecek.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Bir insanı öldürdü bir saniyelik heyecan yaşamak için, tam bir cahil, gerizekalı adam... istanbul trafiği rezil durumda zaten, dizel şirket araçlarıyla salak salak gazlayanlar, biraz güçlü, hacimli arabası olan da tampon yapar, sıfır geçer. Allah bildiği gibi yapsın bunları ne diyeyim.
bu güzergah gerçekten çok sıkıntılı, 10 yıldır kullanıyorum sürekli kazalar oluyor. hafriyat araçları bir hayli fazla.
bölgesel olarak arkadaşlar yorumlarda belirtmiş zaten, bazı bireylerinde ciddi bir sorunlar mevcut, nüfus olarak da yoğun bir bölge.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)