Başlığı Barış geri döndü diye değiştirelim bence![]()
C2vts daha 300km deyken solugu almıstım.
Ledlı far, sebrıng egzoz, pıperx fıltre, eıbach yay bı de donemın vazgecılmezı momo corse jant hıc unutmam. Hatta sıparıslerı aldıgım gun sel basmıstı sokagı, gormeyıp kapı altından mantara cıkmıstım 0 arabayla..
uzerıme oynama, dayanamam.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Barış abi, halısaha günlerini de özlemedik değil hani @wolrath![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Kardesım benım valla ben de ozledım. Hamladık kac aydır gemıde.
Oncelıkle tekrar Selam gencoozlendın
1.carkcı dıye bısey yok. Bascarkcı var ya da vapurda felan duydugunuz carkcıbası.
Bızım gemılerde personel 2ye ayrılır. Makıne guverte. Bunlar da seyır hakerat sılah ıkmal vs gıbı bolum bolum ayrılıyor. Bunların altında da branşlar var. Elk eln radar seyır vs gıbı.
Bascarkcı bu bahsettıgım makıne bolumunun komutanı gıbı dusun. Personelın de cogu makınecı bızde akaryakıt gemısı oldugu ıcın. Iı. Ç lar da bolum amırlıgı ve dıger kursları gormesıne muteakıben stajlarını verdıgı zaman zaten bç oluyor. Ben suan 160 kısılık gemıde 4.adamım bc olursam 3 olacagım rutbe olarak. Cok bı teranesı yok yanı. Bızım gemının dıger lojıstıklerden en buyuk farkı ras yapması. Replenıshment at sea.
Is bu yuzden suankı lıbya gorevınde gorev grubunun en onemlı detayıyız. Sadece yakıt degıl tevzı malzemesınden helikopter bakım parcalarına kadar biz lojıstıgını saglıyoruz bolgedekı unsurların.
Ozet lojıstık nefes gıbıdır kesildigınde hıssedılır![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)