İlan No: 875474528
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...75474528/detay
307 swlara sardım sizce benzinlimi almak mantıklı yoksa dizelmi bilgisi olan varmıdır.
arkadaşlar selam, öğlen bu arabaya gittim baktım. Hayalet ekran ve cam tavan var ancak elektrikli bagaj yok. Sonradan retrofit ile bize maliyeti ne olur fikri olan var mı?
Bütçeyi denkleştirebilirsek almayı planlıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69511744/detay
E90 330i
Elektrikli bagaj 3.5 liralara cözülür. Başka ne yapmak istiyorsun?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
istediğim donanımlar şu an için mevcut. Yalnız aracı eşim de kullanacağı için elektrikli bagaj olmazsa olmazım o yüzden bütçeyi şimdiden öğrenmek istedim. Bunu da göz önüne alarak bir teklif ile gideceğim. Anlaşabilirsek alacağım. Donanım, renk, km uygun düzeyde ve işyerimin dibinde kurumsal bir yerden satılık olması benim için avantaj. +4000 TL daha harcayacağımı düşünerek bütçemi gözden geçireceğim bilgi için teşekkürler
E90 330i
Elektrikli bagaj cidden hayat kurtarıyor, özellikle cocuk vs varsa el kol dolu olunca.
Araba güzel görünüyor, hayırlısı olsun.
sene başı jettayla takas yapıp bende passat b8 alıyordumda km yüksekti vazgeçtim ama gönlüm varriantta..
O rakama oem bulunmayabilir ama zaten bu ürünler de oemden farksız artık.
Hatta son dönemde yetkili servisler bu adamlardan ürün alıp araçları elektrikli bagaj donanımlı gibi satmaya başladılar.
Autotrunk / İletişim
hocam şöyle takip ettiğim kadarıyla 2. eli yavaş şu an fiyatlar da yüksek her otomobilde olduğu gibi. Ben ticari amaçlı düşünmüyorum köpeğimiz var kitesurf yapıyorum malzemem çok oluyor, arada sırada pikniğe de gidiyoruz bagaj lazım oluyor. O yüzden al sat kar etmeyi düşünmektense otomobilden keyif almış oluruz hiç yoktan. Bu piyasada zarar da ettirmeyeceğini düşünüyorum. Bakalım hayırlısı girdik bir yola![]()
E90 330i
Araç standart highline. eşiniz kullanacaksa 360 bölge kamera (area view) ve elektrikli bagaj olmazsa olmazınız olsun. 2016 modeline sahip ve sonradan dolduran birisi olarak güzel araç variant. orjinal elektrikli bagaj + ayak sensörü 1550 $ civarı şuan artı montaj kodlama ne çıkar iyi bir usta bulmanız gerekiyor. araçla ilgili sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
saygılarımla
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
selamlar herkese , 2013 peugeot 508 sw 1.6 thp otomatik vites için düşünceleriniz nedir ? Şuan için km konusunda benzinliler daha yakın bana
Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)