Maşallah Aşkın'cım şahane görünüyor. Kazasız belasız keyifle kullanın![]()
Maşallah Aşkın'cım şahane görünüyor. Kazasız belasız keyifle kullanın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Büyük jantlar yakışsa da konfor beklentiniz varsa büyük eziyet oluyor. Ben arabayı aldığımda benim personelim abi jant alalım diye hemen örnekleri göstermeye başlamıştı. Evet çok yakışıklı oluyor ancak benim en büyük beklentim konforTümseklere frensiz girebilmek,yoldaki çukurlardan kaçmak için 50 takla atmamak vs vs
![]()
Estate hayırlı olsun güzel araçtır sedandan daha iyidir sedanlar G. Afrika Estateler Almanya üretimidr.
2020'de güzel donanımlı araçlar getirmişti Mercedes, aynı renkte baya dolu bir araç satmıştım geçenlerde bir ilana çıktı kayboldu
Bu arada üstündeki jantlar runflat lastikle geliyor, 19 opsiyon jantlarda runflat olmayan lastik ve tamir takımı ile geldi bilginiz olsun, dizellerde spor süspansiyon benzinlilerde konforlu spor süspansiyon vardı o nedenle benzinli bir araç sizin araca göre daha konforlu gelebilir.
Yakıtı çok güzeldir üzerindeki motor teknik verileride güzel Mercedes'in kendi motoru E serisi dizelde hala bu motor kullanılıyor keyfli güzel günlerde kullanın![]()
Minik bir güncel ;
Aracı aldım, boş yolda giderken cama küçük bir taş geldi. Cidden önümde ve yanımda bir araç yokken böyle bişeyle ilk defa karşılaştımneyse ki camda ve arabada herhangi birşey yok.
Zonguldağa iner inmez araca önce boya koruma, sonra komple farlar dahil şeffaf ve ön cam dahil film yaptırdım. Fotoğraflar güzel değil, yakında güzel fotoğraflar çekerim diye umuyorum.
![]()
Arkadaşlar Volvo 2006 V70 2.5 Turbo hakkında yorum alabilir miyim, olumlu olumsuz özellikler. Araba gayet bakımlı 240 bin km'de.
bizim eski genel müdür (ki maddi durumu oldukça iyiydi ve cimri falan da değildi) eşine cross country almıştı
yakıtından şikayet ediyordu
sattı , yerine f10-5.20i aldı eşine , anca rahat ettim demişti![]()
Tesla Model Y Sr
8.000rpm de soylemis. Cok yakar. Oyle boyle degil. Hele bir de 4 ceker ve otomatikse evinize kendi ellerinizle incir agaci dikmeniz daha hayirli bir yatirim olur. Anlayani pek yoktur, parcasi pahalidir. Tanidik servis yoksa duzgun diye gittiginiz servislerde sizi opme ihtimalleri yuksektir. Bir de motor yuvasi tasarimiyla motorun yerlestirilmesinin tam olarak uyumlu olmamasindan sebep bazi motor-sanziman kombinasyonlari yaklasik 100 bin km'de bir sanziman dagitir, kroniktir, tedavisi de yoktur.
öyle işte.
yeni C63 AMG tanıtıldı
2000cc benzin + elektrikli
600 küsür beygir Hibrit bir amg
bunu buraya niye yazıyorum?
çünkü STATIONu var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)