aynen kardeş bi Kpro olayı koparır![]()
Ay sonuna boya yetişirsen bineriz![]()
Tork dyno dynamics aldımı 4 çeker yük tipi ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
son dynoda bıraz hata var bence.. yanı bılmıorumda sondakı 228 hp fazla geldı bana![]()
catbackla headrs 23 hp vermez bencecaı 10 verır ama..
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Serkan seviyorum senı
Zaten ortalama 225-230 arası verırdı 228 de ortayı bulduk sanırım![]()
---BTU cupra---
Dynomuz doğru ölçüyor demedım kı 3 yanlışa 1 dogru ölçüyor dedim
Hdf nın dyno su var mı sende bı koyarmısın buraya merak ettım![]()
---BTU cupra---
cok guzel bir ornek, aslinda yapilmasi gereken islem bu iste parca takilinca veya ayar yapilinca, hatta ayar esnasinda ne olmus ne bitmis gozlemlemek icin dynoya cikarmak. serp dyno cok saglikli olcmese bile en azindan once sonra verileri oldugu icin fikir veriyor.
son dyno sheetteki egri hem maksimumlar, hem egri yapisi olarak en iyisi, demek ki araba gittikce daha iyi olmus. ikincide tamam guc artmis ama egzozda restrikte oldugu icin egri cok inisli cikisli olmus.
koyım abı yrn musaıt olunca![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
maşAllah hacı ateş etmesinde varmış bi hikmet güle güle kullan...![]()
güzel dyno sonucu
serp dynolar nasıldır acaba?
benim de crx i izmir pro serviste ölçmüşler ben tamir için bıraktığımda benden habersiz
140 bg çıkarmış :S k&n short ram ( ama konumu güzel soğuk hava çekiyor) 51 lik boru (51 lik spor orta susturucu ile)ve otto son var 10 bg biraZ fazla bi artış geldi bana5 bg anca almışımdır diyodum
siz ne dersiniz?
maşallah can guzl degerler almısın
birde ılk once 95 oktan sonra 100 oktan ıle olcseydın bakalım kac hp oyanayacaktı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)