abi süper alet.
bizim ev acaip tozlanıyordu.
aleti app'ten ayarladım hergün saat 10da başlıyor 55 dakkada bütün evi süpürüyor biz evde yokken.
akşam geliyoruz zerre kıl toz yok.
her cuma günüde ben aleti temizliyorum.
2 haftadır böyle kullanıyoruz.
halı performansı hakkında hiç bir fikrim yok çünkü yazın başında biz halıları yıkamaya verip kaldırıyoruz kışa kadar.
ama öğrendiğim kadarı ile alet halıyı algılamıyor.
yani mop&süpürge modunda halıya çıkarsa ıslatıyor halıyı.
ama sanal duvar ekleyip halıya çıkmasın diyorsun. tabi bu seferde süpürmek içinde çıkmıyor. halıyı atlıyor.
médiocrité partout
abicim bir ufak tavsiye daha alırsan kesin beyaz al , ben 100 lira ucuz diye siyahını aldım aletle acaip toz gösteriyor haliyle.
hergün bide üstünü siliyorum.
bir trick daha söylim ; alet fütursuzca her yere dalıyor. koltuk altı yatak altı vs vs
o arkasındaki kaptan köşkü gibi olan lazer navisgasyonun olduğu çıkıntının üstünü seffaf bir filmle kapla.
hesap edemeyip kendini çok çiziyor![]()
médiocrité partout
Okumadan imzalamam.....
Herkes Dyson farklı modelini yazmış kafam karıştı benimde
Sarjı güzel giden biraz kuvvetli (günlük/2 günde bir süpürmek için) ve koltukları da süpürebilmek için hangi modeli alalım şimdi?
Biz de iki kedi olduğu için en önemli ve en çok bozulan şey elektrik süpürgeleri. Hanımında zaten elektri olan şeyleri çabucak bozma gibi bir hobisi var
İki hafta önce Dyson animal diye adı olan basit pratik şarjlı bişey aldık şimdilik gayet iyi parası çok yüksekti bizde hergün ev süpürüldüğü için iki makine olması iyi oldu.
Alanlara tavise edebilirim.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Bende 4 ay önce dyson v8 aldım 3+2 eve komple yetiyor sarjı kablo derdi ıvır zıvırı olmaması efsane birşeymiş.Eskiden süpürgeye üşenirdim şimdi yerleri tozlu görünce fıtı fıtı 10 dk da tertemiz oluyorKısacası fiyatını sonuna kadar hakediyor.
Xiaomi düşünüyorum bende. moplu olan modelden. yalnız evimiz 2 katlı, örnek veriyorum haftanın belli günleri alt kat, diğer benim belirlediğim günler üst katta bıraksam alet 2 farklı haritada bu işlemi yapabilir mi?
Çin'den direk Çin market için olanı alırsan yapar. (5 haritaya kadar hafızada tutma)
TR dahil herhangi bir ülkeden global versiyon alırsan yapmaz. (1 harita)
Meşaketli olan katın haritasını çıkartıp kullanır, diğer katı ise körebe gibi süpürtebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)