2 sene önce Land Rover Discovery 700.000 TL'di. Şimdi o fiyata 2.0 sözde hibrit Forester veriyorlar. Yanlız nasıl ayarlanabiliyor ise 2015'den beri de elimdekini satarsam ne alabilirim diye bakındığımda yine kafa kafaya XV alabiliyorum. Hepi topu 2 beden küçük amaannn ...![]()
Bu son ötv hikayesinden önce 0 km Land Cruiser Prado 1.200.000 TL'di. Şimdi 1.782.500 TL olmuş. Hörrrsttt....
benimde tarzim o...
Mercedes S serisini sifir almaktansa gider ikinci el bentley falan alirim...
Burada da pahali araba kullanmiyorum pek...
Bu arada bizi yetmez ama evetciler yakmadi ki sadece? HSYK maddesini kaldirin hepsini oylayalim tadinda idi muhalefet... 17-25 olup, o maddeyi AKP kaldirinca yine karsisina ilk cikan muhalefet oldu...
Kabul edelim yada etmeyelim... RTE Muhalefetinde baskani, sadece AK Partinin degil... Yani sagi solu, evetci hayirci... hepimiz bu carkin icine girdik yada sokulduk...
Bknz: Teskere, 15 Temmuz, Dokunulmazliklar vs gibi her kritik noktada el verip, ertesi hafta muhalefetcilik oynarlar... Akit ile Sozcu'nun, Ahaber ile odatv gibi haber platformlarinin kalabaliklar uzerindeki etkisi neredeyse aynidir... Aritmetik degistirmezler, saflari siklastirirlar sadece... Yani algi yonetimi ve ters algi...
Velhasil... Benim icin hepsi farkli lacivert tonu... Siyaset bilimi uzmanlik alanim olsada, midem bulaniyor artik kitaplardan bile...
Cok sukur cocuklarimi simdilik bu kavgadan uzak tutma sansina sahip oldum...
Elime bulasan kalem murekkebinden midem bulanmisti... Simdi motor yagi, sanziman yagi bulasiyor... Hic rahatsiz degilim...
Bir Ornek vereyim...
Meshur Gezi Olaylari... Oglum 3.5 yasinda... Sitenin bahcesine ciktik, sanirim agaclari budamislar... Bizim olan daha yeni konusmayi ogrenmis... 'Bunlari basbakan mi kesti? Bu ne kadar kotu bir adam, neden agaclari kesiyor' dedi...
evde konusulan, TVde yapilan haberler 3.5 yasindaki bir cocugu bile bu kavgaya cekebiliyor...
Burada benzeri olarak FLOYD olaylari oldu... Beyefendi suan 10 yasinda olmasina ragmen, gundemine bile girmedi... Ustelik biz Floydun memleketi olan Houston'da yasiyoruz...
Neyse uzun oldu... Kusura bakmayin...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
BMW Fiyat Listesi - 2020 | BMW Turkiye
5.20d xdrive 1.158.900 TL olmuş.
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
O sayfaya ben giremedim, DNS ayarlarını mı değiştirmek lazım.
Ben sayfaya girmeye çalışınca 5651 sayılı kanun kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda alınan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 28/01/2011 tarih ve 421.02.00.2011-039734 sayılı akrarına istinaden bu internet sitesi (BMW Fiyat Listesi - 2020 | BMW Turkiye) hakkında idari tedbir uygulanmaktadır. diye yazı çıkıyor. Sadece fiyat listesi sayfasında böyle oluyor![]()
![]()
![]()
Fiyatlar +18 seviyesine geldi herhalde![]()
![]()
Edit yok. Sayfa bulunamadı tekrar atayım linki
söyle söyleyim borusandan araba alıcam zar zor revize ettirdim bir tane, 2 araca niyetlendim daha yoldayken satıldı ikiside. yani diyeceğim o ki. bize müstehak.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Yine ÖTV içerikli bir şeylerin ayak sesleri geliyor galiba.Sosyal medyada çeşitli söylentiler mevcut.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
VW den araç aldık. Kapora verdik. Normalde 7 gün sonra Gebzeden çekeceklerdi arabaları. 1 ayı devirdik hala yok. Her aradığımda " 3 gün sonra gelecek, 5 gün sonra gelecek." denip duruyor. 1.5 ay oldu hala ortada araba yok. Evdekilere de araç È™art. Ne yapalim iptal edip baÈ™ka bir È™ey mi bakalım? Emin olamadım È™imdi. Acaba bu sebeple mi oyalıyorlar? Eğer öyleyse VW yüzünden pahalıya almayalım yaa.
Sebebi şu olabilir belki;
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...nleri-6249705/
Dün Ötv artışı haberini aldık 1-2 yerden.
Eli kulağındadır.
Ötv haberi çıkınca İstanbul bayileri bugün deli gibi satış yapmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)