"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Leictroux marka hediye gelmiş anneme, bir türlü şarj istasyonunu bulamıyor kendisi. Hepsi akıllı bizimki gerizekalı mi acaba![]()
Vacuum mop pro kullanıyorum.Harita falan çıkardı,gayet stabil çalışıyor şuan.Elimize alıp kendimiz biyere götürünce kafası gidiyormuş sanırım bu arkadaşın.Yatak odasındaki dolabın üstünü süpürtmek istiyorum ama haritalar karışacak diye korkuyorum.Haritada olmayan bir yeri süpürtme seçeneği var mı uygulamada?
Mi Mop Pro aldım. 3200 TL gibi bir fiyata geldi. Gelince yazarım görüşlerimi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Mop pro evi temizlerken haritada kafasına göre bazen iz bırakıyor bazen iz bırakmıyor. Sebebi ne olabilir?
Biz de harita çıkar dedik ama ilk denemesinde tüm evi geçmedi ve yalnızca bir kaç odanın haritasını çıkardı. Haritalama olayı sonraki temizlemlerde genişleyip daha da düzgünleşiyor mu? Yoksa bir kere çıktı mı bir daha değişmiyor mu?
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Temizligie (once köşeler) baslamadan once haritada bir kare olusturuluyor telefon uygulamasi uzerinden. Hatta bu kareyi sag alt taraftan cekip buyutebiliyorum. Onu yaptigimda evin heryerini aldi ama kizin odasinin, sadece yarisini kare alanin icine alabildigim icin odayi yarim sildi. Kare daha fazla buyumuyor. odanin tamiminida haritaya katmasini nasil saglarim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)