Valla smile ile ilgili kuzenim hic hos konusmuyor yani aldi ve 2 ay sonra degistirdi cezasini odemeyede raziyim sadece gitsinler basimdan diyerek ortalarda geziyordu.
Valla smile ile ilgili kuzenim hic hos konusmuyor yani aldi ve 2 ay sonra degistirdi cezasini odemeyede raziyim sadece gitsinler basimdan diyerek ortalarda geziyordu.
Eylül 2008 de yazılmış bir yazı ama o günden bugüne fiyatlar değişmedi zaten bir göz atın
bazılarının kampanyası 2009 a kadar
http://www.pclabs.com.tr/2008/09/15/...karsi-karsiya/
ben de Biri kullanıyorum. ilk 3 ay 14 tl 'lik kablosuz modemli kampanyasından almıştım. 3 ay geçti şimdi 4gb limitli 29 tl ödüyorum. kurulumu çok hızlı ve sorunsuz oldu, airties modem veriyorlar, faturaları kurye ile teslim ediyorlar, müşteri hizmetlerine ulaşmak da çok zor değilve en önemlisi şu kadar ay/yıl abone olma zorunluluğu yok. istediğin zaman kapattırabiliyosun
![]()
bende senlerdır ttnet kulanıorm ılk 256 yla sora 512 yle sora 1 e kadar cıktık29 ytlye 3gb kotalı kullanıorm ama heray 60 70 lıra oduyorm 1 sneedırde download da 30 un 35 ın ustune cıkamıorm 49 ytl lıe gecmeyı dusnuorm napsam acaba hızım nıe bukladar yawaslamıs olabılr?
avrupa yakasinin dunku ozelestiri sahnesine dondu burası
"adım turan, 6 senedir ttnet kullanıyorum, ttnet kotadan beni dudukluyor ve ses cikarmiyorum, ttnet koligim ben..."
az once gaza gelip kapattirmaya karar verdim her ay 60-70 ytl oduyorum.. garip olan en eski kullacilarindan olmamiza ragmen eski kullaniciya kampanya indirim promosyon vs yapmayip, yeni kullanicilara yapmalari... yavas olmasi, surekli kopmasi da cabasi... az once iptal icin musteri hizmetlerini aradim 15-20 dk bekledim inatla konusmak icin...
Quicknet kullanıyorum oldunuz bölgede varsa kesin gecin sıkıntı dert yok dl lerde gaza geliyo 3mb lik sahibiyim.skıntı yoksa 300-380 kb/sec dowloadlara dwm
1881 - 193∞
ttnet kotaları nasıl dolduruyosunuz ya.ben uğraştım baya dolmuyor bitürlü hep rutin 29 ytl. çokda memnunum hızlı 256-512-1024 oldu dahada çıkarmı bilmem
![]()
Bazen sinyalleri pek almıyor bende airties kullanıyorum bugune kadar olmadı ama son haftalarda yapmaya başladı :S:S neden olabılırkı..
1 Sene smile bayisi olarak çalıştım hayatımda bu kadar dandik bi firma görmedim elini kaptırırsanız kolunuzu alırlar kapatmak istesen kapatamazsın sorun olsa çözüm yok servislikleri mahalle arası bilgisayarcılarda falan filan bence tercih edilmemeli. Ttnetten oky kazık yiyiyoruz ama tercihim odur gene en sağlamı ora ha sonrası superonline tercih ederdim bende.
Berk quick fiatları ne alemde.
1.6tdi.
Ecutech.
yıllardır kullandığım ve türlü sorunlarla karşılaştığım ttnet aboneliğimi 3 gün önce
sonlandırdım ve dün uydunet'e gectim. Henüz memnun olup olmadıgıma karar veremedim
ancak ttnet'ten hızlı olduğuna eminim ttnet' te 1mbps kotalı baglantı kullanıyordum
hız ölçümlerim 700-800kbps aralıgında oluyordu uydunette 950-1050kpbs arası değişiyor.
Kurulum için gelen elemanların verdiği bilgiye göre alt yapıları çok yeni ve sağlammış fiber
optik kablolar kullanılıyormuş. Zaten TTnet'e bu güne kadar hiç 29tl ödemedim 60tl ' dan
aşağı faturam olmadı şimdi uydunete sınırsız 3 ay 19.90 + 7tl kablotv 3aydan sonra 39.90+7tl ödeyeceğim. İlk aşamada bana tek dez avantajı bir tek bilgisayarda kullanılabilmesi oldu onuda 3 bilgisayarda aynı anda kullanabilmek için Linksys marka 4 ethernet portlu + wireless destekleyen bir router aldım ve sorunu çözdüm şimdilik mutluyum inşallah böyle devam eder.![]()
Birisi wirelessı kırmış filan olmasın
adsl kotaya gidip bir baksana ne kadar çekmişssin vs vs.
kimileri limewire giib p2p programları sürekli açık bırakıyor. Upload dan gol yiyor.
Dikkat derim.
Built to fall....
http://www.tellcom.com.tr/bireysel/default.aspx
internet hizmetleri içinden bakabilirisiniz ama her yerde yok
buda dynom
![]()
1881 - 193∞
aslında bu konuyu ankete cevirsek daha guzel olmazmı?kullandıgı saglıyıcadan memlun olanlar yazsa fikir verici bir sonuc cıkar die dusunuyorum???
Fuck The System !!!
ayni fiyat olasina ragmen benimde ttnet i kapama sebebim teker teker musteri kaybedince akilanirlar. digerlerinde sozlesme, kurulum ucreti yok. 4 ay dusuk oderim, sonra iyi bir kampanya yada fiber optik cikinca onu secerim. yilarca bizi soyan turkcell bile nerdeyse geri donun herkesi bedava arayin diyor. oturup devam etsek hic bir degisiklik olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)