bir platform deneme için bile kredi kartı bilgileri istiyorsa sıkıntı vardır... kendine güveniyorsan açarsın 5 gün, 6. gün 'kredi kartı bilgilerini girin!' dersin devam ettirirsin çok zor bir şey değil, girmezse kredi kartı bilgilerini kapatırsın bir daha da deneme sürümü açmazsın ona...
Acun TV8 i aldığında bilmem ne kadar zarar ettiğini söylüyordu hatta satacak dendi şimdi 1 milyar tl yatırım yapıyor??? sene sonra Katarlıara satmak üzere altyapıyı oluşturuyor olmasın? Youtube dan zaten izlediğimiz tiplere şimdi program yaptırıp paralı izletiyor, yerli dizi bile izlemeyenlere ise saçma sapan diziler koymuş... madem iddialısın yap kardeşim Ezel III, Bizimkiler 2021, Cüneyt Özdemir'le gün ortası, NFL2021 sezonu vs vs... bence satmak üzere altyapısı yapılmaya çalışılan bir düzen...
Hemen hemen bütün uygulamalar kart bilgilerini girdikten sonra deneme sürümünü açar. Bazı haklı sebepleri de var.
1) Kart bilgilerini girdikten sonra insanlar genelde iptal etmeye üşeniyor ya da arka planda sabit ücret çekildiği için kullanıcının gözüne batmadığından abone olmaya devam ediyor. Her ay elden ücret alsalar ciddi abone sayısı düşer(Her platform için)
2) Kart bilgilerini girince kullanıcıyı da ayırt etme şansı var. Yanı kartı giren kişiye tekrar deneme sürümü açmaz.
3) Yanlış değilsem Netflix dünya'nın çoğu ülkesinde da deneme sürümü verirken Türkiye'de kaldırdı. Sebebi insanların sürekli mail hesabı açıp ücretsiz üyelikle kullanıyor olmasıydı.
hemen hemen hepsi bu şekilde açıyor evet, sadece exxen değil herhangi bir deneme sürümü kredi kartı istediği anda uzaklaşıyorum... benim de haklı sebeplerim var, kredi kartını sisteme tanımlayarak iptal edilemediği durumlarda karşıya çekme yetkisi veriyorsun en başında, kredi kart bilgilerin otomatik ödemeye dönüyor, sonra uğraş dur... kendine güvenen uygulama bunu yapmamalı, yani '%20 iptali zorlaştırdığımız zorla para aldığımız izleyici kitlesi' arayışında olmamalı...
Netflix ilk ay ücretsiz bildiğim.
Hatta ben en ucuz paketi almıştım, ilk ay hediye, 1 ay bitince mail attılar HD paketi size alt paket fiyatından 1 ay veriyoruz diye.
Ben sanal kartımı girdim ödeme için. Ayrılırken sorun çıkarsa sanal kartı iptal edip, yeni kart numarası almak kolay.
Okumadan imzalamam.....
Şu anda denedim edilebiliyor. Hesap ayarlarından. Dolandırıcılık gibi bir hadise kesinlikle söz konusu değil ama çok amatörce olmuş. 2 içerik harici gerisi fasafiso.Hasancan izlemek için de ayda 10 lira verir miyim düşündürücü![]()
Netflix i Netflix yapan sadece içerik değil. kullanışlı ve kolay arayüz. kitlenmeyen oynatma becerileri. Alt yapısı çok sağlam. Bizim Türkiyenin internet altyapısında bile, ara sıra kalite düşsede donmadan çalışıyor.
Netflix özünde bir teknoloji firması. Acunn Medya bunu Tv işletmek gibi olacak sandı muhtemelen. Lise öğrencisi bile şuan internet kullanımının büyük çoğunluğunun telefonlar üzerinden yapıldığını bilir. Apple Android Appleri olmadan. Ekrana yansıtma özelliği olmadan hayatta kalması çok zor. istediği kadar içerik güzel olsun.
TV her ne kadar çokça izlense bile, spesifik bir kesim izliyor. Kırsal da yaşayan ve düşük gelirliler. Satın alma alışkanlıkları harcayacakları miktarlar bambaşka.
Netflix gibi online da vakit geçirenler ise bambaşka bir kesim. Muhtemelen bu kesime ulaşamadığını düşünüp çok hızlı bir şekilde bu işe girmeye çalıştı.
Edit :
Şimdi hesabımı silebildim. Üyeliğimi iptal et diye bir seçenek gelmiş![]()
kendisini yıllardır taşıyan yarışma programlarını platforma taşırsa bu sefer de TV8 i öldürür, ben zaten izlemiyorum da gördüğüm kadarıyla başka bir numarası yok TV8 in...
Beş para etmez bir uygulama bana göre.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Buradan karlı çıkan yüksek ücretlerle şu ilk etapta buraya içerik üretecek vatandaşlar olacaktır.
Yoksa başarıya ulaşacağını bu kadar kalitesiz ve özensiz içerik ile sanmam. Ama unutmayalım ki halkın büyük bir yüzdesi bu adamın ve medyasının müşterisi o yüzden belli de olmaz...
acunn.com'un arayüzünden anlaşılacağı gibi web işinden anlamıyor acun sadece tv'de iş yapsın bence web işleri ona göre değil pek çok yolu varda daha
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Netflix neden şu arayüzünü kolaylaştırmıyor fikrin var mı? Deli ediyor beni bir şeyler ararken. Ne filtreleme var, ne menü, ne doğru düzgün sıralama. İstediği filmleri mi izletmek için böyle yapıyor acaba? Şöyle imdb puanına göre sıralama olsa, yaş etiketine göre filtreleme, eski izlenenlerin bir kategorisi falan çok iyi olurdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)