10 gün sonra sıfır motor alacağım uygun yollu plaka halledebilen varmı öyle çok özel lazım değil seçebilelim yeter![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
2 hafta önce araç alırken değiştirdim bende , ikamet etmediğim yerin harflerinden verdiler plakayı , 3 harfli olarak![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
@Melih-Ö
İnstagram: kokumerkezi
Sıfır araç alımında nasıl özel plaka tutucaz her seferinde özel plakaya parami vereceğiz yokmudur bunun bı yolu ?
valla bende kaç aydır 34 ATL XX arıyorum. hep 34 ATL XXX olan var kendime ayırmak istiyorum. istenilen fiyatlar çok absürt
Daha önce para verdiğiniz plakayı başka araca geçirmek için bile para alıyorlar, şehir dışı satış alış vb işlemlerde kaymağı oluyor.
Bazı yabancı ülkelerdeki gibi plaka işini standarta bağlayıp çözmeleri gerekiyor artık. Ama nerdeeeee. Neyimiz düzgünki. Halbuki koy e-Devlet'e plaka tahsis değişim zımbırtısı. Al sabit ücretlerini devam et gitsin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hepimizin yeri yurdu belli, dediğiniz gibi e devletten tahsis et plakayı, kişi istediği plakayı kontrol edebilsin, ücretini görebilsin, otomatik olarak bir c kodu oluştur bununla alakalı harcı yatırsın. Merkez basım noktaları belirle plakada herkesin evine gelsin. Bu süreç zarfında da gerekirse noterlere geçici plaka verilsin 10-20-50 tane, satıştan itibaren araca tanımlansın araç sahibi plakası geldiğinde notere teslim edip araç üzerinden düşürtsün geçici plakayı.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)