arkadaşlar şuanda ***** polo kullanıyorum özel nedenlerden GTİ sınıfı bi otomabil alamadım..kullandığım araca her nekadar kendi çapımda mod lasamda genede gitmiyorr gitmiyor...8V yatırım yapılmacanı çok geç anladım.malesef..
neyse arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtacım olan bölüm bu kafamda 4 araç var..
1.E30 M3
2.toyota celica (91-94 arası)
3.honda prulide
4.subaru impreza 2.0GT
4 arabanında baş belası olduğunu biliyorum...s,z olsanız buraçalrdan hangisini alırdınız nerden alırdınız?dieer lerini neden almazdınız?
yada güneş sen bumları boş ver al bi 206rc takıl kafana göremiRC de hiçte gönlüm yok ama galiba ona doğru gidiyorum

Alıntı

tek eksisi 98 model yılı biraz eski kaldı yani temizlik problemi olabilir çünkü impreza zorlanmıştır allah ın emri ve sorun çıkarma olasılığı bence çok yüksek ama paran olucağı için üstesinden gelirsin hayırlı olsun şimdiden...

ayrıca bu sıralamayı yaptın ama otomobil e ne kadar bütçe ayırdın o da önemli? ama hem gazlıycam hem modlıycam hemde ailece kullanıcam diyosan İmpreza en mantıklısı yol tutuş performans SES yeteri gelir sana ya da e 30 m3 alacağına 96 97 e 36 m3 al 321 hp yeterli gelir o zaman sana hemde bişi yapmana gerek 3,5 ap yay ve ya coil over 19 BBS çamurlukları biras daha açarsın hella çift mercek çift angel fark takımı arkada ki m3 yazısını söküp oraya 3 16 yapiştirdin mi ful makara yaparsın trafikte...