Ticari araç doblo tarzı araç arayışımız var yardımcı olabilecek kimse var mıdır ?
Printable View
Ticari araç doblo tarzı araç arayışımız var yardımcı olabilecek kimse var mıdır ?
Bu ay için fiyatlar belli oldu mu?
Bayiler sıfır araç alımında takas olarak pert kayıtlı araç kabul ediyor mu? Bilgisi olan var mı acaba
Cupra Formentor 2.3 milyoncuktan nerede bulabiliriz var mı yardımcı olabilecek?
Bugün 2190a 3008 allure 1.2hybrid siparişi verdim. Düşünen olursa 2240 fiyat veriyorlar.
Toyota Köşkdere’de satış danışmanı olarak işe başlamış bulunuyorum.Ticari&Filo bölümündeyim.Yardımcı olabileceğim konu varsa elimden geleni yapmaya çalışırım araç alacaklara.
2024 sıfır bayide kalan Musso Grand Platinum 4x2 aldık bir arkadaşa 1470tl. Bir ay sonra muayene var :D
Mercedes-Benz Mengerler kocaeliden Günaydınlar,
Ekim zamları ile beraber emir ve görüşlerinize bende hazırım :)
Hayırli isleriniz olsun,
online'da yazan fiyat haricinde gercekten bir lira bile indirim yapamıyor mu bayiler ?
hediye soruyorum, yasak diyor.Dedim o kadar da degildir ama zorlamadim da st'yi.
Mercedes-Benz Has Otomotiv'den selamlar, bilenler ile iletişim halindeyiz bilmeyenler için desteğe hazırım:icon_tup:
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. 2670 fiyat veriyorlar sizin aldığınız yer neresi.
merhabalar,
güncel 2m altında sıfır araç avantajlı araç öneriniz var mıdır?
merhaba, a3 sedan s line için yardımcı olabilecek var mı?
advance için ayırttığım bir araç mevcut lakin özellikle iç dış s line bulabileceğim bir araç olursa değerlendirmek istiyorum
advanced ile sline arasında ne kadar fiyat farkı oluyor? Ben alırken advanced istemiştim ancak arada çok az fark olunca sline sportback almıştım. Sonradan bu teşvik kalktı mı acaba?
selamlar istanbulda 1 tane transporter alacağım , vosvoscu varmıdır ?