Arabanın Euro/Dolar karşılığı ve gelebilecek /yükselebilecek zam oranı belli. Adamlar 2 günde 150-200.000TL zam yaptı salak saçma arabalara ben böle bir dangalaklık görmedim araba alıcam alamıyorum kafayı yicem.
Arabanın Euro/Dolar karşılığı ve gelebilecek /yükselebilecek zam oranı belli. Adamlar 2 günde 150-200.000TL zam yaptı salak saçma arabalara ben böle bir dangalaklık görmedim araba alıcam alamıyorum kafayı yicem.
Fiyatlar 2m olmuş baya iyi.Bu cümleden sonrasına bir şey yazsam yine ben kötü olurum.O yüzden grey market getirebilen olursa onlara abanmaya devam.![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
ne 2 milyonu agzın bal yesin olsada 2 milyona 2 tane alsak2,5 olmuş
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...28266343/detay
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
1,5 milyona i20 verelim abime
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30982069/detay
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Kimse üzerine alınmasın ancak i20'ye 1.4m TL verecek arkadaşların mental sağlığını çok merak ediyorum. Kibarca yazdım.
i20n için siyah alan oldumu diyecektim çoğunluk mavi almış.sanırım TR siyah satışı yok.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Kabul farklı yeni trafikte göze güzel geliyor kendince performanslı falan ama bahsedilen rakamlar 1.3-14 milyonlar biraz astronomik mi desek gereksiz mi desem![]()
Bu haftasonu pistede çıktı arabalar hemen i20lere +++ fiyatlandırmalara devam![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
Bindiğim aracımı son aracım gibi hissediyorum. Hayatımda hiç böyle bir hisse kapılmamıştım.2 senede bir araç değiştiren biri olarak bende bu piyasada güzel bir hamle yapıp aracımı seramik yenilemeye gönderdim![]()
Abi açık sözlü yazınca laf ediyorlarZamanında burda taşlayanlar şuan porsche’ye biniyorlar bak hiç sesleri çıkıyor mu?
![]()
Tek üzüldüğüm nokta çok isteyip de ulaşamayanlara, ücreti zor bela çıkartıp alamayanlara.Bu makasları açanlar olduğu sürece bu süreçler böyle devam edicek maalesef ki.Server’a başarılar.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
Şunun şurasında 2 hadi 3 sene evvel.. M serilerinin fiyatlarını zıplatanlara ben de zıplatıyodum dilim döndüğünce. Günün sonunda M serisi yeaaa deyip oturuyodum aşağı.
Ama şimdi bakıyorum da.. B sınıfı hothatch.ciklere bile çekilen ayarlar sinir bozucu.
Ben BARR kadar olamam, susiim efendi gibi.
Yalnız bu iş böyle.. o fiyatı zıplatırsan döner dolaşır sana da zıplar günü geldiğinde. Arabadan inip ata binmeyeceksen bu iş böyle.
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
-650 liraya aldığımız arabaya 1,5 lira yazdım abi
--kim dedi?
-deli emin dedi abi
--1,5 mu yaz dedi?
-evet abi.. çay söyliyim mi?
--sen geç içeri çayı ben söylerim..
Tesla Model Y Sr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)