10 tane renk *** gibi diyen var toplamda 3 4 tane öneri var diğer 6 kişi mat bukalemun kaplama mı öneriyor
Seçenek 1 Uçuk Sarı
Seçenek 2 Kavuniçi - Somon Gibi Olan
İkisi de b.k gibi , Bence şu renk olsun.
10 tane renk *** gibi diyen var toplamda 3 4 tane öneri var diğer 6 kişi mat bukalemun kaplama mı öneriyor
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Tek tek cevaplamak yerine bazı genel cevapları paylaşayım. Öncelikle yorunlarınız için çok teşekkürler. Her birisi çok kıymetli gerçekten.
2. Seçenek olan turuncu çok ince bir çizgi olacak tonu tutturamazsak kepaze olabilir. 1.de ki sarı Burçin’in de paylaştığı oem fiat kataloğundaki Giallo Tahiti. Direkt uygulayabileceğiz risk almadan sanırım.
Mavi ve tonları önerisi çok var daha önceki 2 fiat 500 üm de maviydi mavi den sıkıldım açıkcası. Mavi ve tonları 500 de sevimli duruyor yuvarlak olduğu için , 126 köşeli ve daha minik olduğu için çok efsane durmuyor gibi geliyor bana.
[IMG][/IMG]
500 , smart , mini nin güncel renkleri çok canlı renkler ben biraz o eski soluk pastelliği arıyorum. Yoksa aklıma 500 anniverserio nun turuncusu da geldi ama çok turuncu kalır diye çekiniyorum. Ya da Kubilay belirtmiş vespa ve klasik 500 lerdeki positano turuncu da çok canlı.
Mint yeşil güzel geldi özelikle Kaan ın önerdiği klasik üzerinde duruşu ve 500 lerde yeni katalog renklerinden oluşu nedeni ile bir listeme alacağım. Rengin adının “ Nile Green” Nil yeşili olması ayrı bir çekim yaratıyor aramızda.
Tam olarak kaygım bu aslında. O turuncu tonu galiba Custom ve biz onu bulamayız Bursalı dayılarla.
bilmiyorum nalbur telefonu okutarak renk karışımını oluşturur mu ama sarı rengin çıkışı telefonumun rengi olan iphone sarısı. Tüm gün elde tuta tuta bu renk mi olsa diye başladı serüven.
Petrolhead olarak harika bir tasarım , bayıldım araca. Hatta 500 Gulf e de bayıldım.Eşim de kullanacağı için ve plakası ile beraber kızıma saklama niyetim olduğu için ben daha masum gözüksün istiyorum.
Bu zaten anayasa kitabımız renk seçiminde
Açık sarı mı turuncuya dönük mü. Böbreğe göre biranın yanında yenen cipse göre değişir.
Yabum olarak sevmeyrum. Etiket 131 ciler 124 cüler içinden geçti o akımın.
alper abi aldığımda araç yeni boyalı ama gri idi. Minnik arabayı koyu renkler kapatıyor diye boyatmaya giriştim. Şu an Nardo Gri araç .
[/IMG]
Bu Şahan beyefendi Recep İvedik serisini keşke çekmeseydi. Kırmızı güzel tonları var ama Recep İvedik abi diye bağıran 7 yaşındaki bebelerden araba gri iken bezdim. Kırmızı iken kğfrederim her gün.
Smart ta siyah beyaz kırmızı sarı haricinde buz mavi ve çimen yeşil görebildim katalogta.
Tam kafam bu yönde. Ben de kullanırken gözüme hoş gelsin eşim de binse sırıtmasın istiyorum. Son olarak son günlerde popüler bir gayefendi nin sözü ile bitireyim
Aşkın Cinsiyeti Olmaz.
Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu![]()
![]()
![]()
![]()
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Bundaki renk hoş bence
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...c0yBQ&usqp=CAU
![]()
Bisim olsa ben burdayım dedirten bir renge boyardım herhalde .. şimdi popüler oldu rok tavan mı öyle bir şey var doğan Şahin bir çok araçlara yapıyorlar twingo daki tenteli yarı açılır tavan gibi ondan da yapardım güzel olurdu ferah olurdu en azından içi açdın mı tepesini…
Smart color yaz bir Google resimlere bak derim popüler bir araç
Olduğu için üstünde çalışan çok insan vardır ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arabanın konusunu actıgında gorsel olarak paylastıgında aklımda kalan 2. secenek olmustu. Hatta ne guzel renkmiş demiştim bu sebepten 2. secenekten oyumu kullandım.
Macera aramaya gerek yok
[IMG] https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...o1lMQ&usqp=CAU [/IMG]
Yeşil güzel
www.honda-tech.com
jant kapağı , tampon , far çerçevesi , cam çerçeveleri , anten , silecek , ayna vs
klasik bir fiat500 gibi
Tesla Model Y Sr
Oyum dakargelb den yana![]()
haki yeşil olabilir yada fiat 500ün mavisi olabilir.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
renklere mümkünse bisin kendi fotoları üzerinden karar vermenizi tavsiye ederim.Herhangi bi araçta güzel duran renk ; biste denenmiş , zaten kullanılan ama sıradan gelen bi renk olabilir.
renk önerim ;
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)