www.honda-tech.com
Koray abi veda etmedim durum bildirdim. Bi yere gittiğim yok
Elimiz alışmış sabah bilgisayar açıyorum. SAP Outlook peşine techturkey hergün giriyorum yani
Ne güzeldi eski günler izmir gezimiz sultanoğlu mangal uykuluk vs vs... özlüyor insan...
Sabah, öğlen, akşam belli saatlerde bakma gereği duyuyorum foruma. Yeni birşeyler var mı diye...
Ama eskiden DIY konularına özenirdik, bakar öğrenirdik. Teknik konularda bayadır detaylı paylaşım vs olmuyor.
Forumun kaliteli seviyesinde takılıyoruz...
Ben operasyon elverdikçe ve ofiste vakit geçirdikçe mutaka giriyorum foruma![]()
Evet eski tadı yok ama bu çok normal bir durum. Lokomotif tayfa'nın büyük çoğunluğu evlendi çoluk çocuk herkesin farklı bir hayat mücadelesi başladı.
Eskiden arabalara harcadığım paraları düşünüyorum ve dönüp Tiguan'a bakıyorum 3 senedir bizimle, üç yetkili servis periyodik bakım ve 1 takım yaz lastiği dışında sıfır harcama yapmışım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu saatten sonra arabaya mecburi bakım giderleri dışında harcayacak bütçem yok![]()
Bütçemin %80'i artık kızıma ayrılmış durumda zirakalan %20 ile eşimle biz idare ediyoruz.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bir halı saha organizasyonuna bakar tekrar hareketlendirmek![]()
@PiscocuK @free-hifi @Akizilkaya @ahmet3425 @
01.Ağustos.2022, 21:23
Mutu;
M50b30 - Bumblebee...
www.honda-tech.com
yurtdisi forumlarda da boyle, ozellikle yerel Facebook grupları cok aktif, sehirsel ya da mahallesel düzeyde marka bazli gruplarda cok takılıyor insanlar, forumlara yazanlar genelde bizim gibi 35 ustu olanlar![]()
burda tek fark bir cok insanin garajı oldugu ve temel bakımları, degisiklikleri kendileri yaptıkları icin biraz daha aktifler hala... ozellikle pistlere araba hazırlayanlar surekli bir evdeki garajlarda aksiyon icindeler cok kıskanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)