Ben gecmıste kac defa banlandım hatırlamıyorum, ama hala burdayım
Evet forum oldukca hareketlıydı. Hormonlar tavanda gezınıyorduk . F5 tuşları bozuktu herkesın.Ama hem yeni jenerasyon un farklı zevkleri hem de ekonomik sıkıntılar torpuledı bu isleri. Yoksa yaşlıların hepsı burda hala
![]()

Ama hem yeni jenerasyon un farklı zevkleri hem de ekonomik sıkıntılar torpuledı bu isleri. Yoksa yaşlıların hepsı burda hala
Alıntı

Yeni jenerasyon hakkındaki genel kanıya katılıyorum, forum kültürü çoğumuzda yok; özellikle de günümüz sosyal medyasının aktifliği göz önünde bulundurulduğunda merakını foruma yönlendiren çok akranım da yok. Fakat ben kendi adıma konuşmam gerekirse, kendimi bildim bileli forumları hep çok sevmişimdir; vaktim oldukça da girip gezinirim, bir konu hakkında araştırıyorsam teche mutlaka bakarım. Aktif olan çoğu kullanıcıyı biliyorum, takip ediyorum fakat biraz daha takipçi tarafında kaldığım için çok tanındığım söylenemez
Bir iki buluşmaya da katıldım, hatta bir dönem tt whatsapp grubunda da vardım fakat hem bölümümün yoğunluğu sebebiyle aşırı aktif olamadım hem de çok sonradan katılmış olduğum için herkes birbirini tanırken bir nebze daha zor olabiliyor ortama dahil olmak; bu sebeple de bi iki defa grup kapatılıp yenisi kurulduğunda en son karambole gittim, alınmadım