Arkadaşlar herkese merhaba. Talihsiz bir olayla karşınızdayım. 2014ten beri sıfır aldığım aracımı. Alır almaz garanti falan dinlemeden cold air intake ve oil catch tank taktım. Araç fotoğraftaki şekliyle 7defa muayeneye girdi 7defa muayeneden geçti. Bugün de egsoz emisyondan geçip Haraççı2 istasyonuna götürdüm tam sıra bana geldi arabada gram kusur yok. Çocuklar geldi abi ne güzel yapmışsın vs. Muhabbetleri başladı. Tam aracımı içeri alıyorlardıki içerden bi tane adam çıktı cep telefonunun feneriyle turboya bakmaya çalıştı. Arabanın turbosu vs. Orjinal, katalitikleri üzerinde takılı. Bu turbonun ağzını genişletmişsin biz bu arabayı muayene edemeyiz diyip paramı iade etti. Yarım saat dil döktüm sen arabayı içeri al gerekirse bana ağır kusur ver dediysem de almadılar. Cold air intake ile oil catch tankı söküp gidecekmişim ne alakaysa. Arabanın motoru turbosu her şeyi orjinal anlam veremedim. Ben de başka istasyondan randevu aldım. Daha önce başına böyle saçma sapan bir olay gelen oldu mu?
Araç bu:
![]()