Profildeki eski konuları silme,telefon üzerinden direk fotoğraf ekleme,telefona yönelik forum özellikleri eklende daha iyi olur gibi.
Profildeki eski konuları silme,telefon üzerinden direk fotoğraf ekleme,telefona yönelik forum özellikleri eklende daha iyi olur gibi.
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Güncelleme ile ilgili bir beklentim yok, belki yeni üyelerin konu açması engellenebilir. (Şart gelebilir 50 msj gibi )
Forumun canlanması için bence teknik paylaşım yapan ( Geçmişte ) üyelerin canlanması lazım.
Buluşma konularının hayata geçmesi lazım. ( Gece buluşmaları )
DIY konusu - Eskiden saatlerce çıkmazdım konuları okurken.
Harekette bereket vardır
Daha hızlı ve pratik foto video yükleme olayı mükemmel olur.
Sosyal medyanın avantajlarını buraya entegre edersek tekrar peak yapabiliriz.
güncellenelim mi? diyince forum yine atarlı denemeciler, hardcore araba yükleyip sürücü koltuğuna kadar sökenlerle dolacak sandım. arada bir dolandırıcı hikayesi okusak fena olmazdı yani.
turbocuk istiyoruz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
www.drecu.com
Aslında pek sevmediğim bi durum fakat bilmiyorum diğer forum üyeleri ne düşünür;
Model model marka marka ayırmak gerekir mi ? Örn;
Honda
Civic / prelude / typer vs vs
Seat
İbiza / leon / cupra vs vs..
Ben pek taraftarı değilim fikir açısından..
Ara yüze alıştık sadece mobil olmalı bence, eğer zaten varsa ben bilmiyorum bi uygulama var mı,
Foto yükleme konusunda eski konular 1 yıllık bile konularda fotolar hep silinmiş patlamış buna önlem alınabilir mi (belki zor bir şeydir yazılımdan anlamam)
Rolling vs davetleri için bi alan olabilir (yasal mı bilgim yok)
Şimdilik bu aklıma gelenler, fakat konu güzel, hareket şart![]()
Bende fotoğraf yükleme olayının koşaylaşmasından yanayım. Çoğu kişi bu sebepten yağtığı işleri arızaların fotolarını erindiği için yüklemiyor. Mesela ben![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Benim aklimda bir iki fikir vardi. Birtanesi canli yayin yada sohbet odalari. deneme, drift, donut..vs yapanlar cekip, yayin yapabilsin. illegal yasadisi şeyler onerip basimizi belaya mi sokacaksin demeyin. ha alan satan razi olursa neden olmasin tabi orasi ayri amalegal yollarla bir organizasyon (V Weekend, DriftDay, Pist Gunleri İstanbulpark, Korfez, Ulku, Konya/Antalya Drag..vs) yayini yapilmasi ve genel olarak video streaming, forumu bence cok ileri tasiyacak ve (ihtiyac oldugundan da degil ama) tiklanmalari da arttiracaktir. Konuda link paylasimindan ziyade bu sekilde yayinlar guzel olabilir. Acikcasi TV izler gibi izlerdi herkes.
ikinci olarak ise eger yine herhangi yasal mevzular ile alakalı soruna sebep olmaz denir ise deneme talebi için sohbet odaları olabilir. hem herkesten izole bir ortam oluşur, hem de sadece ilgililerin dahil olabilecegi bir konu olmus olur. Bu tip deneme videolari ise plaka kapali olmak kosulu ile yine yayimlanabilir bence.
Premium üyelik olabilir ücretli olarak, farklı sitelerden değil de direkt foto yükleme video yükleme gibi özellik olabilir.
Güncellensin.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Foruma giriş yapıp biraz dolaşıp başka sayfaya geçtikten sonra otomatik olarak oturumum kapanıyor.
Üstteki postlarda başka bir üye de aynı sıkıntıyı yaşadığını belirtmiş bu konuda bir güncelleme yapılabilirse memnun olurum.
Teşekkürler.
Konuları açan kişinin silebilmesi ya da isim değiştirmesi vs mümkün olur mu ?
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)