Arkadaşlar merhaba
Yurtdışı Uçak Rezervasyonu işlemim için iş çözebilecek bir acenta gerekli.
Direkt kendisi çalışan var mı ?
Arkadaşlar merhaba
Yurtdışı Uçak Rezervasyonu işlemim için iş çözebilecek bir acenta gerekli.
Direkt kendisi çalışan var mı ?
@rain man
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=58812
O yurtdışına taşındı bu tip işler için yazabilirsiniz diyordu
yanlış alarm, @rebelh 'miş aslında benim ulaşmaya çalıştığımtelegram varsa aynı kullanıcı adıyla yazar mısınız? foruma girmiyormuş ne zamandır
@rebelh in şirketi
Merić Travel Tourism Agency - Montonegro
group b ___
pasaportum 27 gün teslim edilmedi, 'iki gün sonra vize randevum var' deyince pasaportu bir gün sonra teslim ettiler.
evlenen arkadaşım soyismi değişiklinden dolayı, pasaport değiştirmesi gerekiyordu.
uçak biletini ibraz edip aynı gün pasaportunu aldı.
yani demem o ki, istediklerinde çok rahat hallediyorlar. muhtemelen gün içinde belli bir adede ulaşınca mola veriyorlar![]()
Çok acil yardım lazım arkadaşlar.
Babam pasaport yenilemek için başvurdu eski pasaportunun 11. aya kadar süresi var. Yeni pasaport gelmeden az önce yurt dışından aradılar iş görüşmesine çağırıyorlar hemen akşama uçak bileti alacaklar.
Yeni pasaport gelmediği için eski pasaport geçerli mi? Yoksa başvuru yapınca iptal mi oldu eskisi.
Sorunun cevabı bende bilgi olarak yok ama mantıken ve web den okudaklarım kadarıyla yorumum, geçerli olur.
Pasaport Sure Uzatım Hizmetleri Sıkca Sorulan Sorular
Pasaport yenileme randevusu aldığınız il ya da ilçe nüfus müdürlüğüne belirlenen tarih ve saatte evraklarınızla birlikte başvuruyorsunuz. Belgelerinizi verip, parmak izi işlemini gerçekleştirdikten sonra eski pasaportunuz iptal edilip size iade ediliyor.
diye bir bilgi de var
Eski pasaport değişimlerine eski pasaporta zımba tarzı birşey ile delik delip geri veriyorlardı, sizde böyle bir durum oldu mu ?
Teşekkür ederim cevaplayan herkese.
Yurt dışına çıkarken en az 6 ay geçerliliği olan pasaport isteniyormuş bilmiyordum. Eski pasaport geçerli ama 6 aydan az süre olduğu için kullanamadık. Alo 199’u arayıp durumu izah ettim hemen basıma başladılar. Pazartesi elimizde olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)